Vyrovnané okresní derby rozhodl Žďár ve třetí třetině

Hokej HHK_VM_-_modré_dresyOkresní derby na žďárském stadionu ve středu 25. ledna přineslo vyrovnaný souboj s šancemi na obou stranách. Velkomeziříčským hokejistům se dvakrát podařilo vyrovnat, na čtvrtou branku domácích již ale odpověď nenašli a ze Žďáru se vrací s těsnou porážkou.


SKLH Žďár nad Sázavou – HHK Velké Meziříčí 4:3 (2:1, 1:2, 1:0)

Góly a asistence:
05:26 Havlík (Pleva), 09:16 Půža (Macek, Kunstmüller), 31:35 Jícha (Havlík), 45:17 Ludvík Jar. (Gregar) – 13:57 Juráň (Křenek, Trnka), 24:25 Ludvík Jan (Křenek, Střecha L.), 33:37 Křenek (Střecha T.).

Sestava SKLH Žďár nad Sázavou:
Sláma (Vít) – Havlík, Grauer, Pleva, Ludvík Jar., Macek, Půža – Wasserbauer, Jícha, Rohlík, Bureš, Prokš, Štola, Čejka, Vaňkovský, Chlubna, Gregar, Kunstmüller.

Trenéři: Řehoř Milan, Šír Vojtěch.

Sestava HHK Velké Meziříčí:
Juda J. (Slavíček) – Trnka, Slabý, Ambrož, Střecha L., Vlašín P., Buchal – Juráň, Křenek, Střecha T. – Ludvík, Hasoň, Maštera – Doležal, Burian V., Vedral – Báňa, Střecha F., Horký.

Trenéři: Oberreiter Štěpán, Novák Lukáš

Rozhodčí: Held – Čelechovský, Viskot

Vyloučení: 5:3, využití: 1:0, v oslabení: 1:0

Střely na branku: 35:25 (14:4, 13:9, 8:12)

Statistiky brankářů:
Sláma (ZRD) – 88,00 % – 22 zásahů – 60 min.
Juda J. (HHK) – 88,57 % – 31 zásahů – 59 min.

Diváci: 598

Hodnocení utkání hlavním trenérem, Štěpánem Oberreiterem:
Derby Vysočiny bylo od první minuty velmi vypjaté. Domácí začali velmi útočně a výsledkem byly dvě branky, první padla z přesilovky. My jsme korigovali kontaktním gólem.

Druhá třetina byla vyrovnaná, s šancemi na obou stranách.

Ve třetí třetině nám soupeř odskočil o jednu branku. Měli jsme 15 minut na to, abychom skóre srovnali. Vytvořili jsme si několik šancí, ale ty pochytal soupeřův gólman. S výsledky jsme zklamaní, ale jedeme dál. Čeká nás domácí série, ve které chceme bodovat a udržet si kontakt se Žďárem. Děkujeme divákům za povzbuzování a doufáme, že nás přijdou povzbuzovat na domácí zápasy.

Program mistrovských zápasů mužů:
Sobota 28. 1. 2023 HHK Velké Meziříčí – HC ISMM Kopřivnice, začátek utkání v 17:30 hodin (zimní stadion Velké Meziříčí)

Jaroslav Juda
HHK VM

PLAKÁT NA_ZÁPASY_KOP_VYŠ_OPA

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.