Starší dorost házenkářů získal další vítězství

Házená dorost_ŠídloHázená 2. liga starší dorost – Morava, 15. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – Klub házené Vsetín 38:23 (18:11)

Po důležitém vítězství v Telnici, měli naši dorostenci na domácí palubovce soupeře z druhé strany tabulky, a to předposlední Vsetín. Hráči k zápasu od začátku přistoupili zodpovědně a došli si pro jednoduché body to tabulky.

Hned od úvodního hvizdu vstoupili naši dorostenci do utkání s chutí a rychle se ujali vedení 3:0. Náskok během prvního poločasu pak dokázali postupně navyšovat. Rychlou rozehrávkou si vytvářeli brankové příležitosti na všech herních postech.

Ve druhém poločase domácí nepřestali s rychlou hrou a stále svůj náskok navyšovali. Dobrá aktivní obrana ve spolupráci s brankáři pak vynesla jasné vítězství 38:23.

V dalším kole zajíždějí naši hráči společně s muži do Měnína, kde se utkají s Újezdem u Brna. V podzimní části byl souboj mezi hráči hodně ofenzivní, když padlo celkem 78 branek a naši zvítězili o dva góly. V případ vítězství na půdě Újezdu bychom mohli reálně začít uvažovat o prvoligové baráži!

7 m hody 3/3 : 0/1, vyloučení: 3:1, navíc domácí přímá ČK

Sestava a branky: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera, Martin Borkovec – Martin Chalupa (7), Jakub Mach (6/1), Jakub Uchytil (6), Benjamin Rosa (5/2), Štěpán Čermák (4), Marek Sedlák (4), Aleš Novotný (3), Tomáš Rosa (2), Jakub Strýček (1), Robin Koudela, Jaroslav Pavlíček, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Dana Koudelová.

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.