Stolní tenisté se utkali v krajských soutěžích

Stolni tenis_PixabayStolní tenis

Divize
ST Velké Meziříčí – HB Ostrov E 7:10
Body: Holub Štěpán 3/1, Maštera Martin 3/1, Kampas Jan 0/4, WO 0/4
Čtyřhra: Holub, Maštera 1/0

ST Velké Meziříčí – TJ Jiskra Humpolec 10:3
Body: Holub Štěpán 3/0, Maštera Martin 3/0, Klíma Petr 2/1, Kampas Jan 1/1
Čtyřhra: Klíma P., Kampas 1/0

KP 2
ST Velké Meziříčí B – TJ Slavoj Pacov 5:10
Body: Holík Vratislav 2/1, Klíma Petr 2/2, Bednář Ivan 0/3, WO 0/4
Čtyřhra: Holík, Bednář 1/0
ST Velké Meziříčí B – HB Ostrov F 5:10
Body: Holík Vratislav 3/1, Buk Radek 1/2, Suchánek Petr 0/2, Bednář Ivan 0/3, WO 0/1

OP 1
TJ Spartak Velká Bíteš – ST Velké Meziříčí C 9:9
Body: Buk Radek 4/0, Buk Martin 3/1, Bednář Ivan 2/2, Kořínek Stanislav 0/4
ST Velké Meziříčí C – SK Nové Dvory B 9:9
Body: Bednář Ivan 3/1, Kořínek Stanislav 2/2, Klíma Tomáš 2/2, Dvořák František 1/3
Čtyřhra: Bednář, Kořínek 1/0

OP 4
SK Sázava – ST Velké Meziříčí D 12:6
Body: Klíma Tomáš 3/1, Dvořák František 2/2, Pavelec Radek 1/3, Suchánek Petr 0/4
ST Velké Meziříčí D – SK Dolní Heřmanice 12:6
Body: Klíma Tomáš 4/0, Dvořák František 3/1, Blažek Pavel 2/1, Pavelec Radek 1/3, Suchánek Petr 1/0
Čtyřhra: Suchánek, Blažek 1/0

Předposlední dvojkolo odehrála naše družstva v krajských soutěžích. Áčko v zápase proti silnému soupeři z Ostrova HB E doplatilo na nekompletní sestavu. Kluci nastoupili ve třech a byli i přesto konkurenceschopným protivníkem. Těsný výsledek jsme drželi až do posledních chvil.

Perfektní výkony naší nejlepší dvojky Holuba s Mašterou nakonec nestačily k žádnému bodovému zisku do tabulky. Kluci společně uhráli všech sedm bodů. Pochvalu si zaslouží celý tým za tvrdou bojovnost v zápase.

Druhý duel proti Humpolci nás pasoval do jasného favorita. Ke klukům se přidal jako čtvrtý náš hráč Klíma P. Od samotného počátku jsme kontrolovali výsledek a celkem pohodlně nakonec dokráčeli k vítězství. Opět dvojička Maštera s Holubem se nemýlila ani jednou. Krásné dva body přidal Klíma P. a poslední dokončil Kampas.

Z celkového sečtení vzešel výsledek 10:3 pro nás. V utkání překvapivě prohrála čtyřhru dvojice Maštera s Holubem, naopak výhru připsal druhý pár Kampas s Klímou. Béčko ve stejný čas odehrálo zápas proti Pacovu a Ostrovu HB F. Bohužel však ani jednou na vítězství nedosáhlo.

Poslední dvě utkání odehrála i naše ostatní družstva v okrese. Céčko v OP 1 remízovalo ve Velké Bíteši, kde byl nejlepší náš hráč Buk Radek. Stejným poměrem skončil i domácí zápas proti Novým Dvorům. Déčko prohrálo v Sázavě a v posledním svém duelu přehrálo Dolní Heřmanice. V tomto utkání šlo o třetí místo tabulky. Nakonec náš tým utkání zvládl a za podpory fanoušků zvítězil 12:6. Neomylný byl Klíma Tomáš. Po celý soutěžní rok družstvo nejvíce bodově drželi Klíma Tomáš a Dvořák František. Pochvalu za dobré výsledky si zaslouží kompletní tým vedený kapitánem Suchánkem. Komplet okresní soutěže tímto víkendem skončily. Krajské soutěže, ve kterých hraje áčko v divizi, končí za čtrnáct dní ve Chmelné a Pelhřimově a béčko hrající KP 2 zakončuje také za čtrnáct dní v Novém Městě a ve Žďáře.

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.