Základní část je minulostí. Velkomeziříčští hokejisté budou hrát play-down

Hokej HHK_VM_-_modré_dresy_3HHK Velké Meziříčí – HK Nový Jičín 1:3 (0:2, 0:1, 1:0)

Góly a asistence: 49:30 Doležal (Juda M.) – 09:18 Flok (Váňa (Květoň), 11:21 Květoň (Škarka, Flok), 37:57 Štefka (Maliník, Lehečka).

Sestava HHK Velké Meziříčí:
Juda J. (Štourač) – Trnka, Slabý, Ambrož, Hort, Kochánek, Střecha L. – Doležal, Křenek, Juda M. – Strnad, Střecha F., Střecha T. – Ludvík, Burian V., Vedral.

Trenéři: Oberreiter Štěpán, Novák Lukáš

Sestava HK Nový Jičín:
Šimonů (Hořejší) – Hruška, Kožený, Váňa, Hladiš, Holáň J. – Gebauer, Juříček, Škarka, Kafka, Štefka, Sluštík, Flok, Květoň, Maliník, Lehečka.

Trenéři: Macháček Petr.
Rozhodčí: Blaha – Roupec, Augusta.
Vyloučení: 3:4, využití: 0:0, v oslabení: 0:0.
Střely na branku: 31:43 (11:12, 7:13, 13:18)
Statistiky brankářů:
Juda J. (HHK) – 93,02 % – 40 zákroků – 60 min.
Šimonů (ZRA) – 96,77 % – 30 zákroků – 60 min.

Diváci: 221

Zápasem s Novým Jičínem zakončili velkomeziříčští hokejisté základní část druholigové sezóny 2022/2023. Utkání, které bylo pro domácí tým již pouze přípravou na play-down, dovedli k vítězství novojičínští, kteří stále bojují o postup do play-off. Velkomeziříčští si své utkání posledního kola, které se bude hrát ve středu 8. 3., předehráli a mají tak týden na přípravu na nejdůležitější zápasy sezóny proti soupeři ze západní konference.

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánkem Oberreiterem: Do posledního utkání jsme vstoupili s tím, že se prakticky z naší strany o nic nehraje. Nastoupili jsme se třemi pětkami, ale nemohli jsme se dostat do tempa. Sice jsme si vytvořili nějaké šance, ale bez využití. Soupeř přijel se čtyřmi pětkami a od začátku diktoval tempo zápasu a výsledkem byli tři branky v naší síti. Až poslední třetina byla z naší strany slušná a výsledkem bylo pouze korigování výsledku. My se nyní soustředíme na baráž, kterou začínáme doma a věříme, že se mužstvo dá po zdravotní stránce dohromady a nebereme nic jiného, než výhru a že soutěž na příští sezonu zachráníme.

Program mistrovských zápasů mužů:
Sobota 11. 03. 2023 HHK Velké Meziříčí – HC Wikov Hronov, začátek utkání v 17.30 hod. (zimní stadion Velké Meziříčí)

Jaroslav Juda
HHK VM

21 MISTROVSKÉ_UTKÁNÍ_-_HC_WIKOV_HRONOV

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.