Zápas v Újezdě muži absolutně nezvládli

muzi foto-_hazena_VMHázená II. liga mužů JM – 13. kolo
TJ Sokol Újezd u Brna – TJ Sokol Velké Meziříčí 41:27 (23:9)

Náš házenkářský tým, který se po bídném podzimu pomalu rozjíždí a na jaře sbírá body, vyjel do měnínské sportovní haly k zápasu s Újezdem u Brna. Tedy k soupeři, u kterého jsme si brousili zuby na další bodový zisk. I když jsme k utkání vyrazili bez zraněného Vojty Svobody, zbytek kádru byl kompletní.

Bohužel k zápasu jsme už od rozcvičky přistoupili vlažně a ukázalo se to velice brzy. Úvodní minuty jsme sice zvládli (4. minuta 2:3), ale to, co následovalo, bylo spíše jako z hororového filmu. Domácí aktivní vysunutá obrana 3-3 nám dělala problémy a my buď zakončovali chabou nepřipravenou střelou, nebo jsme po technických chybách rovnou nahráli míč soupeři do rukou. V obou případech to končilo rychlým brejkem domácích a snadnou brankou. V 15. minutě to bylo již hrozivých 14:5 a naši hráči byli herně na dně. Toto pokračovalo až do konce první půle (23:9).

Ve druhém dějství oba celky hodně prostřídaly sestavy a hrála se již vyrovnanější partie. Ovšem vzhledem k poločasovému výsledku již nebylo moc o co hrát. I přes remízu ve druhém poločase zápas skončil propastným rozdílem 14 branek.

V dalším kole hostíme celek ze špice tabulky – HK Ivančice a pokud chceme v utkání zabojovat o dobrý výsledek, musí nasazení a bojovnost našeho týmu vypadat úplně jinak, než v tomto utkání.

7 m hody: 3/3:0/1, vyloučení 3:6,

Sled branek: 2:3, 9:3, 11:5, 15:7, 20:7, 24:9, 26:12, 28:14, 32:18, 37:22, 39:26, 41:27

Sestava a branky: Ondřej Poul, Lukáš Deraha – Vítězslav Večeřa (5), Radek Navrátil (4), Martin Šikula (4), Aleš Novotný (3), Filip Mička (3), Tomáš Krčál (2), Jakub Strýček (2), Petr Kavka (1), František Kratochvíl (1), Martin Chalupa (1), Tomáš Rosa (1), Pavel Strašák, trenér Ladislav Šidlo, odpovědný vedoucí Pavel Svoboda

Program v hale Za Světlou:

Sobota 18. března
15:00 hodin I. liga ženy TJ Sokol Kobylisy II
17:00 hodin II. liga muži HK Ivančice
19:00 hodin II. liga starší dorostenci TJ Sokol Ostrava

Více informací naleznete na stránkách klubu.

Ondřej Poul

Tabulka 2. ligy Jižní Morava – muži

Tabulka házená_copy_copy

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.