Sérii proher se ženám zatím nepodařilo prolomit

Házená VM_zeny_2022_2023_mHázená 1. liga žen
Házená Jindřichův Hradec – TJ Sokol Velké Meziříčí (6:13) 17:35

V sobotu odpoledne odehrálo naše družstvo žen další utkání, a to v Jindřichově Hradci. Stálé ve velmi omezené sestavě zajíždělo na palubovku družstva, které je na celkové 4. příčce a v roce 2023 ještě neprohrálo.

Od začátku zápasu domácí nezahálely a už v 10. minutě vedly 8:2. Naše družstvo si dokázalo vytvořit i nějaké dobré střelecké pozice, ale nebylo schopno překonat domácí brankařku. A domácí každou chybu ihned potrestaly rychlým protiútokem. Proto na tabuli v poločase svítilo nepříznivé skóre 6:13 pro Jihočešky.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, domácí naše přehrávaly rychlou hrou a přesnými trefami. U naše družstva pokračovalo zoufalství zejména v útoku, kdy jsme nebyly schopné se prosazovat přes domácí obranu a brankařku. Konečné skóre 17:35.

Slova trenéra:
Teď máme za sebou 3 utkání s týmy, které jsou v čele tabulky. Tyto 3 prohry byly zdrcující, zejména tím velkým brankovým rozdílem. To ale potřebujeme hodit za hlavu a soustředit se na následující 2 utkání. Náš tým má potenciál se porvat o 6. příčku v 1. lize, ale musíme zlepšit úspěšnost střelby. Budeme doufat, že na domácí půdě budeme úspěšní a odvedeme dobrou práci.

Hrály:
Šabacká Jarmila, Šiplová Petra – Pacalová Lenka (5), Kuřátková Klára (4/3), Doležalová Romana (2), Pospíšilová Markéta (2), Borkovcová Tereza (1), Bibrová Tina (1), Cvrkalová Zuzana (1), Koudelová Natálie (1), Puffer Natalie, Cahová Kristýna. Vedoucí družstva Závišková Kateřina, trenér Quentin Lafon.

Kateřina Závišková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.