Minižáci házené zvítězili na turnaji ve Velké Bystřici

3E111F62-42FA-4E76-BEBA-0DD923A265A3O víkendu 11. – 12. března se zúčastnili naši nejmenší házenkáři kvalitně obsazeného turnaje miniházené 4+1 ve Velké Bystřici s názvem J.M.I.T. Cup. Turnaje se zúčastnilo 16 družstev z 8 oddílů rozdělených do dvou kategorií. Náš oddíl reprezentovalo jedno družstvo kluků v každé kategorii.

Přípravka

Naši nejmenší v sobotní základní skupině odehráli sedm utkání. Ve čtyřech se jim podařilo zvítězit, tři lépe zvládli naši soupeři. To nás posunulo do nedělní finálové skupiny mezi nejlepší čtyři týmy. Zde již naše žabičky dokázaly zvítězit jen v jednom utkání, což ale v konečném součtu znamenalo pro tento velmi mladý tým krásné třetí místo. Gratulujeme!

Individuální cenu za nejužitečnějšího hráče družstva pak převzal Maxmilián Coufal. Kluci zaslouží pochvalu za snahu, pohyb, a i když někdy po prohraném zápase ukápla slzička, u většiny hráčů byl k vidění zase velký herní posun. Vždyť většina hráčů tohoto týmu bude v této kategorii startovat i příští rok. Jen tak dál!

Minižáci

Naši kluci odehráli další vynikající turnaj. V sobotní základní skupině nenašli přemožitele a po šesti výhrách a jedné remíze postoupili do nedělní finálové skupiny zaslouženě z prvního místa. Široký kádr umožňoval kvalitní střídání a kluci všechna utkání odehráli ve vysokém tempu, kdy si hodně zahráli všichni hráči.

V nedělní finálové skupině kluci pokračovali ve stejném tempu. Nejprve si poradili s domácím celkem Velké Bystřice v poměru 20:14. Proti Tatranu Litovel kluci zvítězili hlavně dobrou obranou a radovali se tak z výsledku 13:9. V posledním utkání turnaje proti klukům z Náchoda jsme sice prohráli 16:19, ale jelikož jsme již před utkáním věděli, že jsme vítězi turnaje, nemuselo nás to mrzet a velký prostor ve hře dostali opět všichni hráči.

Kluci po celý turnaj předváděli rychlou, tvrdou a kolektivní miniházenou. Pohár a medaile za první místo si opravdu zasloužili.
Individuální cenu za nejužitečnějšího hráče družstva převzal Pavol Živčic. Gratulujeme!

Hráli

Přípravka: Ondřej Rosa, Maxmilián Coufal, Tomáš Ondřišík, Štěpán Šidlo, Ronnie Navrátil, Robin Mikulášek, Sebastian Sedláček, Tomáš Navrátil.

Minižáci: Tobiáš Winterling, Erik Fialka, Pavol Živčic, Vojtěch Kostečka, Filip Ambrož, Aleš Zmrhal, Jan Janoušek, Erik Vejmělek, Jakub Vítek, Samuel Šimek, David Stoklasa.

Konečné pořadí turnaje, kategorie přípravka:
1. Házená Velká Bystřice
2. Házená Náchod
3. TJ Sokol Velké Meziříčí
4. Sokol Telnice
5. Tatran Litovel
6. SK Žeravice
7. HK Ivančice
8. DHK Zora Olomouc

Konečné pořadí turnaje, kategorie minižáci:
1. TJ Sokol Velké Meziříčí
2. Házená Velká Bystřice
3. Tatran Litovel
4. Házená Náchod
5. Sokol Telnice
6. SK Žeravice
7. HK Ivančice
8. DHK Zora Olomouc

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

E3426F54-B0A7-466E-9C36-023139583659

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.