Ženy prohrály počtvrté v řadě

Kobylisy21. liga žen
TJ Sokol Velké Meziříčí – TJ Sokol Kobylisy (10:9) 21:23

V sobotu družstvo žen hostilo poslední tým z tabulky – Kobylisy, které měly doposud pouze jedno vítězství. Takže pro náš tým to byla perfektní příležitost skórovat po 3 velkých prohrách.

Po celý první poločas jsme byly lepší, ale navzdory špatné střelbě jsme nebyly schopné odskočit na nějaký větší brankový rozdíl. A tak se šlo do šaten za stavu 10:9 pro naše barvy.

Druhý poločas začal podobně jako ten první... Nacházely jsme vcelku dobré střelecké pozice, ale jen zřídka kdy jsme je byly schopny proměnit. A tak se ve 45. minutě stalo to, že soupeřky našly skuliny v naší obraně a začaly se brankově prosazovat. Naopak naše snahy končily buď v rukách pražské brankařky anebo mimo bránu. Během 7 minut si tak Pražačky dokázaly vytvořit šesti gólový rozdíl 17:23. Naše družstvo se probudilo až v posledních 5 minutách, ale to už bylo pozdě a nezmohly jsme se na nic víc než na snížení skóre 21:23.

Slova trenéra:
Je to pro mě obrovské zklamání, protože jsme tento zápas měli vyhrát bez nějakých větších problémů. Dělali jsme spoustu chyb a nedokázali jsme se hlavně v prvním poločase více prosadit a tím si získat větší brankový rozdíl. Nízká úspěšnost střelby a prakticky žádné rychlé útoky – to je něco, co nám strašně chybí v zápasech a na čem budeme muset opravdu hodně zapracovat. Zatím můžeme být rádi, že všichni soupeři, kteří jsou tabulkově pod námi vše prohráli a my jsme se zatím tedy posunuli „jen" o jednu příčku dolů. Příští týden hostíme další tým, který je pod námi v tabulce, a tak si nesmíme dovolit už žádné další zaváhání.

Hrály:
Šabacká Jarmila, Šiplová Petra – Vodná Anna (6), Pacalová Lenka (5/1), Borkovcová Tereza (2), Pospíšilová Markéta (2), Cahová Kristýna (1), Holíková Lenka (1), Bibrová Tina (1), Sýkorová Agáta (1), Doležalová Romana (1), Koudelová Natálie (1), Puffer Natalie, Kuřátková Klára. Vedoucí družstva Kateřina Závišková, trenér Quentin Lafon.

Kateřina Závišková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.