Velkomeziříčští hokejisté v Hronově prohráli. Rozhodne třetí zápas

jirimrazHC Wikov Hronov – HHK Velké Meziříčí 6:2 (4:0, 1:1, 1:1)

Góly a asistence: 03:19 Poppel (Hovsepyan), 14:32 Poppel (Akhmetianov), 15:57 Akhmetianov (Amirov), 17:47 Poppel (Pavelka, Štrombach), 32:10 Pavelka (Poppel, Akhmetianov), 48:30 Subbotin (Exner, Hovsepyan) – 28:09 Křenek, 49:59 Vedral.

Sestava HC Wikov Hronov:
Tichý (Gazizov) – Exner, Salnikov, Křivohlávek, Pavelka, Amirov, Veselý – Przybyla, Štrombach, Akhmetianov, Poppel, Kubeček, Hovsepyan, Subbotin, Bačkovský.

Trenéři: Vondřejc Vlastislav

Sestava HHK Velké Meziříčí:
Juda J. (Štourač) – Trnka, Slabý, Ambrož, Hort, Kochánek, Střecha L., Vlašín P. – Doležal, Křenek, Juráň – Vedral, Hasoň, Střecha T. – Střecha F., Burian V., Broža – Hrnčíř, Kuba.

Trenéři: Oberreiter Štěpán, Novák Lukáš
Rozhodčí: Veinfurter, Barek – Jurak, Maňák.
Vyloučení: 7:10, využití: 1:0, v oslabení: 0:0.
Střely na branku: 33:29 (1:9, 5:9, 10:11)
Statistiky brankářů:
Tichý (HRO) – 93,10 % – 27 zákroků – 60 min.
Juda J. (HHK) – 81,82 % –26 zákroků – 60 min.
Diváci: 558

Druhé utkání série o udržení II. ligy na ledě Hronova jsme nezvládli. O tom, kdo si pro příští sezónu udrží druholigovou příslušnost a kdo sestoupí do krajské ligy rozhodne třetí duel, ke kterému nastoupíme v sobotu 25. 3. na velkomeziříčském zimním stadionu!

Velkomeziříčští, které do Hronova přijela podpořit početná skupina příznivců, vstoupili do utkání aktivně. Branky ale dávali pouze domácí hráči, kteří hrozili především z rychlých přečíslení. Právě z brejků hronovští v závěru první třetiny navýšili na rozhodující čtyřbrankové vedení. Za Velké Meziříčí z trestného střílení korigoval stav David Křenek a ve třetí třetině Zdeněk Vedral.

Hodnocení utkání asistentem hlavního trenéra, Lukášem Novákem: Do utkání jsme vstoupili aktivně a soupeře tlačili, bohužel jsme to nevyjádřili gólově a soupeř nás trestal z brejků. Po první třetině 0:4, jsme ale přesto zkoušeli utkání zvrátit, bohužel domácí si utkání pohlídali, i když už pak bylo utkání vyrovnané. Velké poděkování patří našim fanouškům, kteří nás přijeli do Hronova podpořit. DĚKUJEME!!! V sobotu na rozhodující utkání budeme maximálně připraveni. SPOLEČNĚ PROHRÁVÁME SPOLEČNĚ VYHRÁVÁME!!

Program mistrovských zápasů mužů:
Sobota 25. 3. 2023 HHK Velké Meziříčí – HC Wikov Hronov, začátek utkání v 17:30 hodin (zimní stadion Velké Meziříčí)

Jaroslav Juda
HHK VM

22 MISTROVSKÉ_UTKÁNÍ_-_HC_WIKOV_HRONOV

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.