Víkend byl plný miniházené

vm 51_01Házená
V sobotu 25. 3. se u nás na hale konalo první kolo Ligy Vysočiny pro minižactvo v 5+1. Je to nový krajský formát, kde si dětí zahrají házenou na celém hřišti v počtu 5 hráčů v poli a 1 brankař.

Naše 2 družstva kluků a jedno družstvo holek se utkalo v zápasech proti DHK Pardubice, Jiskra Havlíčkův Brod, TJ Dolní Cerekev, SK Polička, TJ Sokol Chrudim a HC Pardubice. Každé družstvo si zahrálo 5 zápasů po 12 minutách a většinou poprvé si tak vyzkoušela zahrát „velkou házenou" bez počítání skóre. Všechny děti si to užily a nasbíraly tak cenné zkušenosti do budoucích utkání.

Za kluky hráli: Lukáš Chadim, Erik Fialka, Pavol Živčic, Vojtěch Kostečka, Tobias Winterling, Václav Novotný, Tom Kalina, Sam Šimek, David Stoklasa, Jirka Michlíček, Erik Vejmělek, Aleš Zmrhal, Jan Janoušek, Kuba Vítek, Max Coufal, Kuba Musil. Trenér David Stoklasa

Za holky hrály: Veronika Vrbová, Tina Adamcová, Gabriela Pospíšilová, Karolína Kozlová, Silva Podsedková, Simona Palátová, Eliška Tesařová, Anita Živčicová, Silvia Matušíková, Daria Matušíková. Trenérky Kateřina Závišková, Radka Matušíková.

4+1 v Novém Veselí

V neděli 26. 3. se konalo další kolo Ligy Vysočiny minižactva v Novém Veselí. My jsme se zúčastnili s 2 družstvy kluků a jednoho družstva dívek v přípravce a jednoho družstva v minižácích. Všechny družstva odehrály minimálně 5 zápasů a poměřily tak síly s družstvy z Dolní Cerekve, Nového Veselí, Havlíčkova Brodu, Ledče nad Sázavou a Žďáru nad Sázavou.

Tím, že se zde nepočítalo skóre, tak si děti mohly užít radost z pohybu a ze hry.

Za kluky hráli: Minižáci: Sam Šimek, Vojta Kostečka, Matyáš Řezáč, Adam Kučera, Ondra Šikula, Kuba Musil.

Přípravka: Sebastian Sedláček, Tomáš Navrátil, Danek Balabán, Vítek Kozel, Max Puffer, Martin Trifanov, Kryštof Plodík, Patrik Kučera, Štěpán Šidlo, Karel Dlouhý, Filip Vítešník, Ronnie Navrátil, Tom Ondříšek, Víťa Musil, David Vítek. Trenéři: Laďa Šidlo, Petr Kavka, Renata Kostečková, Dan Kostečka

Za holky hrály: Tereza Mičková, Eliška Kostečková, Adéla Wasserbauerová, Kamila Komínková, Sabina Juhošová, Anežka Matulová, Nella Nováčková. Trenérka: Kateřina Závišková

Kateřina Závišková

Veselí 01Veselí 02

thumb vm 51 02

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.