Starší dorostenci dostali lekci

hazena olomouc1.liga starší dorost, 3. kolo
HAOLK – TJ Sokol Velké Meziříčí 35:18 (15:7)
Nedělní odpolední utkání v Kostelci proti Házenkářské Akademii Olomouckého Kraje naši dorostenci nezvládli. Zápas z naší strany postrádal potřebné nasazení a náboj, což vyústilo ve vysokou porážku 35:18.


Naše družstvo dokázalo držet krok s domácími pouze prvních 15 minut. Domácí hráči se postupně dostávali do tempa a zlepšovali svoji hru. Naše hra postrádala potřebný důraz, sílu a nasazení. A proto byl již poločasový rozdíl ve skóre osmibrankový.


Ve druhém poločase se na palubovce vystřídali všichni hráči, ale ani to nestačilo na obrat ve výkonu. Našemu týmu chyběli branky z větší vzdálenosti a často jsme se dostávali do kontaktu s dobře organizovanou obranou domácích. Menší nasazení zapříčinilo, že jsme byli pomalejší v obraně a byli i často vylučovaní, což k lepšímu výsledku také nepřispělo.


Věděli jsme, že takové zápasy přijdou a doufejme, že se z toho dokážeme poučit. Pokud nebudeme hrát na hranici svých možností, tak s takovými soupeři nebudeme moci hrát vyrovnané partie.


Naši hráči tak z Kostelce odjížděli se zatím největší porážkou 35:18. Na druhou stranu se HAOLK řadí mezi adepty mezi první čtyři družstva soutěže a aktuálně mu patří první místo.


V sobotu 7. října se dorostenci od 19:00 představí proti SKH Polance nad Odrou, která zatím drží neporazitelnost a jejichž hráči se představují v extralize za Baník Karviná. Přijďte naše hráče podpořit v jejich cestě za lepšími výkony.
7m hody 2/3 : 2/2, vyloučení: 5:9, navíc hosté ČK za tři dvouminutové tresty

Sestava a branky: Tomáš Kučera – Jakub Uchytil (6), Marek Sedlák (5), Benjamin Rosa (4/2), Štěpán Čermák (1), Michal Urbanec (1), Ondřej Trifanov (1), Vítek Smejkal, Filip Hradecký, Štěpán Fiala, Tomáš Jelínek, Denis Vik, Adam Krejčí, Jaroslav Pavlíček, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal.


-jš-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.