Voříšek zvítězil po třetí

prebornikTurnaj o přeborníka města Velkého Meziříčí ovládl po třetí po sobě hráč Tomáš Voříšek hrající v Německu a převzal putovní pohár na další rok. Cestu k vítězství však neměl vůbec jednoduchou. Hlavně závěrečný finálový střet proti Znojemskému hráči nabídl krásnou ligovou podívanou, kde zvítězit mohl kdokoliv.


Začátkem všech bojů se rozběhly soutěže do Okresu, kde zvítězil Kříž z Jemnice, druhý se umístil Václavek z Lukova a třetí Šumšál z Bystřice. V této kategorii startovalo celkem 36 závodníků. O něco později se rozjela soutěž veteránů nad 45 let, včetně. Tady si odvezli ceny za první místo Ondrovčák ze Znojma, za druhé místo Mergenthal z Přerova a třetí byl Strážnický z Náměště. Celkem startovalo 15 hráčů.

V druhé části turnaje začala hlavní soutěž neomezeně a čtyřhry. Nejprve ve čtyřhrách zvítězili vozíčkáři Holík z našeho oddílu a Nacházel z Pelhřimova, za nimi byli Voříšek a Konvalinka z Lukova, třetí Ondrovčák s Markem ze Znojma. Celkově startovalo 15 párů.

V hlavní soutěži zvítězil Voříšek, druhý Ondrovčák a třetí Marek. V této nejlepší kategorii hrálo 39 účastníků. Z našeho pohledu hodnotíme tento ročník turnaje velice kladně. K vidění byl opět krásný ligový stolní tenis plný překvapivých a vyrovnaných soubojů. Všechny fotky z turnaje najdete na našich internetových stránkách oddílu.

Petr Klíma

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.