Minižáci házené druzí na turnaji JUST IT Cup

6CDBE887-3BC7-45F3-B2FB-4844596279E7V neděli 7. ledna pořádal náš oddíl již 6. ročník tradičního turnaje ve velké házené 6+1 pro minižactvo JUST IT Cup. Na turnaji startovalo 10 družstev. Ty byly rozděleny do dvou skupin kde hrál každý s každým. Poté si každé družstvo zahrálo zápas o konečné umístění se stejně postaveným týmem z druhé skupiny.


Náš oddíl do turnaje postavil dvě družstva kluků a jeden tým holek.
Hrací doba jednoho utkání byla 12 minut.
Našim děvčatům se podařilo v základní skupině jednou vyhrát a jednou remizovat což jim stačilo na třetí místo ve skupině. V utkání o 5. místo si pak holky poradily s Ivančicemi (4:3). Holky předváděly dobrou házenou, k vidění byly hezké akce a páté místo je jistě úspěchem. Individuální cenu pak v hlasování trenérů získala Daria Matušíková která získala pohár za nejlepší brankářku turnaje.
Družstvo kluků v červených dresech, složené z hráčů hrajících v minižactvu prvním rokem a několika kluků z přípravky mělo za úkol sbírat zkušenosti a hrou se především bavit. Kluci nás mile překvapili, dokonce se jim podařilo jednou vyhrát a 2x remizovat což jim stačilo na konečné osmé místo. Jen tak dál kluci.

Černý tým v základní skupině všechna utkání poměrně snadno vyhrál, obsadil první místo a kluci se snažili o rychlou hru a důraznou obranu. Ve finále jsme se utkali s také dosud neporaženým týmem, našimi kamarády ze Sokolnic. V napínavém utkání se nakonec z těsné výhry radoval náš soupeř (6:7). Jen více takových utkání. Naši kluci tak získali pohár a stříbrné medaile za druhé místo. Gratulujeme.
Individuální cenu za nejlepšího střelce turnaje získal David Stoklasa.

Pořadí:
1. Sokol Sokolnice
2. Sokol Velké Meziříčí - černá
3. Sokol Vršovice
4. 1.HC Pardubice
5. Sokol Velké Meziříčí - holky
6. HK Ivančice
7. Sokol Juliánov
8. Sokol Velké Meziříčí - červená
9. Sokol Čechy pod Kosířem
10. DHK Pardubice

Hráli:
Holky: Silvia Matušíková, Tina Adamcová, Eliška Tesařová, Tereza Chlubnová, Daria Matušíková, Tereza Mičková, Kamila Komínková, Nikol Konečná, Adéla Wasserbauerová, Anita Živčicová.
Kluci: červený tým: Maxmilián Coufal, Štěpán Šidlo, Ondřej Šikula, Tomáš Ondrišík, Martin Voda, Jan Filip, Sebastian Sedláček, Ondřej Rosa, Filip Votoupal, Ronnie Navrátil, Tomáš Navrátil, Filip Vitešník.
Kluci černý tým: Tadeáš Veleba, Jakub Musil, Jakub Vítek, David Stoklasa, Jiří Michlíček, Samuel Šimek, Erik Vejmělek, Lukáš Přecechtěl, Robin Mikulášek, Mikuláš Bradáč, Samuel Mutkovič, Adam Kučera.

Turnaj hodnotíme pozitivně, na hale si v neděli zasportovalo více než 120 dětí, nikomu se nic vážnějšího nestalo a vše se organizačně podařilo zvládnout.
Poděkování patří Báře Raždíkové za bufet, zapisovatelům, časoměřičům, a všem, kteří se na organizaci podíleli. Rodičům za pomoc s cenami do turnaje.
Speciální poděkování zaslouží hlavní sponzor turnaje Michael Bezděk a firma JUST IT solutions s.r.o.
Děkujeme, a již teď se těšíme na další ročník.

-ds-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.