Důležité body z Valmezu

hockej ValmezRozsáhlá marodka ve velkomeziříčškém kádru zapříčinila, že jsme k meziříčskému derby na Valašsko cestovali se sedmi juniory v poli. Mladý velkomeziříčský tým ale utkání zvládl a z duelu přímých tabulkových konkurentů veze cenné 2 body!

Hned v prvním startu za Velké Meziříčí se prosadil jihlavský junior Hynek Peš, naši druhou branku vstřelil další mladík Tadeáš Kuba. První bod pro velkomeziříčskou výpravu zařídil brankou v power-play 50 vteřin před koncem třetí třetiny Jiří Doležal, druhý potom povedenou kličkou alá Peter Forsberg hned v první sérii samostatných nájezdů kapitán Pavel Ambrož. Jarda Juda vychytal všechny samostatné nájezdy!

OHLASY PO UTKÁNÍ
Lukáš Novák (HHK Velké Meziříčí): Od začátku utkání bylo vidět, že nikdo nechce udělat chybu a začátek tak byl opatrný. Oba týmy si uvědomovaly důležitost zápasu, i tak si myslím že jsme dvě třetiny byli lepším týmem. Domácí bych řekl měli víc šancí až ve 3.třetině, kde utkání otočili, ale my jsme v power play zaslouženě vyrovnali a řekl bych že po 60 minutách byla remíza zasloužená. V prodloužení jsme měli dvě přesilovky díky našemu pohybu a bruslení ovšem ani jednu jsme nevyužili a nájezdy to už je loterie a my byli tím šťastným týmem který získal druhý bod a myslím že zaslouženě. Každopádně to bylo těžké a vyrovnané utkání. Jsem hrozně rád že jsem podruhé za sebou utkání otočili z nepříznivého stavu a ukázali charakter. Teď už se soustředíme na Havlíčkův Brod a chceme nějaký bod zas urvat.

-hhk-

HC Bobři Valašské Meziříčí – HHK Velké Meziříčí 3:4sn (0:0, 1:1, 2:2 - 0:0 - 0:1). Branky a nahrávky: 22. Baroš (Lukačka, Romančík), 36. Stodůlka (Vavřík, Vaňo), 55:55 Vaňo (Liss, Vavřík) – 36. Peš (Lašák, Juráň), 43. Kuba (Nesvadba, Kochánek), 60. Doležal (Peš, Slabý), rozhodující sam. nájezd Ambrož. Vyloučení 6:4, využití 0:0, v oslabení 0:0, střely na branku 33:39, diváci 228, rozhodčí: Kapitanov - Konvička, Klimek.
HHK: Juda J. (Vejmelka) - Slabý (A), Ambrož (C), Lašák, Dolníček, Trnka, Číhal, Orsech, Kochánek - Švejda, Juda M., Doležal - Vedral, Juráň, Peš - Broža, Burian V., Kotrba - Nesvadba, Kuba, Šantora.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.