Začátek sezony se nepovedl

P1860006Do jarní části fotbalové sezony vstoupil FC Velké Meziříčí nedobře prohrou na domácím hřišti. Nedělní dopoledne na umělce na Školní ulici bylo nevlídné. Studený vítr kazil dojem z fotbalu všem 125 divákům a domácí fotbalisté k jeho zlepšení nijak nepřispěli.


Po úvodním náporu hostů se domácí osmělili, a i oni si vytvořili několik šancí. Zdálo se, že se bude hrát vyrovnaný fotbal. Ovšem přišla 23. minuta a domácí brankář poprvé lovil míč ze sítě. Trefil se Pátek. Po deseti minutách přidal druhou branku hostů Vrána. Těsně před koncem prvního poločasu dostali domácí nabídku v podobě pokutového kopu a Mirek Malata nezaváhal a vykřesal naději pro poločas druhý. Ten se změnil v boji domácích o vyrovnání, ovšem v boj marný. To, že si Ždírec odveze z Velkého Meziříčí cenné tři body, potvrdil v 89. minutě třetím gólem Vopršál.

FC Velké Meziříčí – Tatran Žďírec nad Doubravou 1:3 (1:2). Branky: 44. Mirek Malata (pen.) – 23. Pavel Pátek, 33. David Vrána, 89. Matěj Vopršál. Rozhodčí: Jahoda – Sivera, Fabeš. Delegát: Svoboda. Diváků: 125.

FCVM: Lancman Michal - Žalud, Sysel, Halcin (71. Šuta), Kokorský, Jonáš, Malata Mirek (84. Raus), Císař, Malata, Svoboda, Hron [K] (74. Šimáček).

Další zápas Divize D čeká fotbalisty Velkého Meziříčí v neděli 17. března od 15 hodin ve Speřicích.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.