Stolní tenisté vydřeli v Brodu remízu

pingpongDalší mistráky odehrály naše družstva. Jedno z vydařených bylo utkání z Havlíčkova Brodu Ostrova F, kde naši kluci vydřeli remízu. V utkání dominoval Šoukal, stal se nejlepším hráčem a svými čtyřmi body z dvojher podržel tým nejvíce.

Skvělé dva body uhrál Holík a po jednom bodu připsali Klíma se Skryjou. Ke všemu jedna vyhraná čtyřhra dvojice Holíka s Šoukalem. Po všech sečtení se zrodila tato pěkná remíza. Po úvaze byl tento výsledek asi spravedlivý. V odpoledním střetnutí z Chotěboře jsme si bohužel neodvezli žádný bod. Soupeř potvrdil, co už dávno víme, že na domácích stolech prostě málo prohrává. Přitom nám vyšel perfektně začátek. Vyhráli jsme obě čtyřhry. Další dva body z dvojher uhrál mladík Holub. Bohužel to bylo vše, nikdo ostatní nedokázal bodovat. Nakonec jasná prohra 10:4. Našim hráčům nezbylo nic víc než pogratulovat soupeři. Po tomto venkovním dvojkole držíme čtvrté místo v divizi Vysočiny. Za náš rezervní tým nastoupili mladíci, kteří na soupeře nestačili. Dále céčko odehrálo poslední dvě utkání v OP 1. V tom prvním porazilo Lhotky 13:5 a v tom druhém podlehlo soupeři 12:6. Po dlouhých letech tento tým sestupuje o třídu, níž do OP 2. Nutno dodat, že kluci pro záchranu soutěže udělali maximum. Kousek štěstí v některých utkání prostě chybělo. Za zmínku stojí čtyři prohry nejtěsnější 10: 8, ty asi nakonec bolely nejvíce. Další naše družstvo D zakončilo sezónu. Tento tým nakonec vybojoval postup z druhého místa z OP 4 do OP 3. Na tomto výkonu má bezesporu zásluhu mnoho našich hráčů včetně kapitána Suchánka. Těmito koly okresní soutěže skončily. Vše dopodrobna uvedeme v celkovém ročním hodnocení. Na programu už zbývají odehrát poslední kola krajských soutěží. Kde áčko změří síly v Jihlavě a zakončí svoji pouť v Polné a béčku zbývá odehrát zápasy v Pelhřimově a končí v Humpolci. Tyto utkání se hrají dne 16.3. Hrály se také turnaje žactva v kategoriích U 11 a U 13. Celkové první místo obsadil v Polné Buk Lukáš a jedenácté místo Klímová Sabina, ta se mimo jiné umístila na třetím místě v kolech poražených. Celkem závodilo 16 účastníků, tedy v kategorii U 11. Na sedmnáctém místě skončila také Buková Adéla, ale to už bylo v silnější kategorii U 13, kde závodilo celkem 23 účastníků. Ve čtyřhrách Luky obsadil společně s hráčem z Velké Bíteše Kozlem druhé místo. Odehrál se také krajský přebor U 13 v Havlíčkově Brodě. Tam nastoupil jediný náš nejlepší mladík Buk Lukáš. Nakonec obsadil 26 místo z 37 hráčů. Další fotky, výsledky, tabulky a vše jiné o našem klubu najdete na internetových stránkách www.stolnitenisvm.cz.

Divize
HB Ostrov Havlíčkův Brod F – ST Velké Meziříčí 9:9
Body: Šoukal Slavomír 4/0, Holík Vratislav 2/2, Skryja Marek 1/3, Klíma Petr 1/3
Čtyřhra: Šoukal, Holík 1/0
TJ CHS Chotěboř – ST Velké Meziříčí 10:4
Body: Holub Štěpán 2/1, Klíma Petr 0/3, Holík Vratislav 0/3, Skryja Marek 0/3
Čtyřhry: Klíma, Holub 1/0
Holík, Skryja 1/0

KP 1
TJ CHS Chotěboř B – ST Velké Meziříčí B 10:0
Hráli: Řezníček Tomáš, Pacal David, Dvořák Martin a Hedbávný Lukáš
SK Nové Dvory – ST Velké Meziříčí B 10:0
Hráli: Řezníček Tomáš, Pacal David, Dvořák Martin a Hedbávný Lukáš

OP 1
ST Velké Meziříčí C – SK Sokol Lhotky B 13:5
Body: Skryja Marek 4/0, Buk Martin 3/1, Buk Radek 2/1, Bednář Ivan 2/1, WO 1/1
Čtyřhra: Buk Martin, Buk Radek 1/0
SK Nové Dvory B – ST Velké Meziříčí C 12:6
Body: Bednář Ivan 3/1, Kořínek Stanislav 2/2, Jan Jakub 0/4, Smejkal Radim 0/4
Čtyřhra: Bednář, Kořínek 1/0

OP 4
SK Škrdlovice B – ST Velké Meziříčí D 5:13
Body: Kořínek Stanislav 4/0, Klíma Tomáš 3/0, Dvořák Martin 2/2, Dvořák František 2/2, WO 1/0
Čtyřhra: Klíma Tomáš, Dvořák Martin 1/0
ST Velké Meziříčí D – TJ Spartak Velká Bíteš B 7:11
Body: Klíma Tomáš 3/0, Kořínek Stanislav ½, Dvořák František 1/3, Dvořák Martin 0/1, Suchánek Petr 0/4, WO 1/0
Čtyřhra: Dvořák František, Kořínek 1/0

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.