Boj o záchranu nezačal dobře

P1840173Bitva o záchranu druholigové příslušnosti nezačala pro hokejisty Horáckého hokejového klubu vůbec dobře. V sobotu v prvním utkání série přivítali na svém ledě hráče HC Řisuty.


Utkání nezačalo pro domácí vůbec špatně. Hrál se zajímavý hokej, který v 11. minutě vyústil v Palečkovu branku a domácí vedli. Jenže ještě před odchodem do kabin dokázali hosté vyrovnat a krátce po půli druhé třetiny šli do vedení. Domácí ještě dokázali kontrovat, kdy v 38. minutě vyrovnával Doležal.

Ve třetí třetině se tak očekával tvrdý boj o to, kdo nakonec strhne vítězství na svou stranu. Jenže boj se nekonal. Třetí třetinu zcela ovládli hosté, kteří se trefili hned čtyřikrát a před domácí odvetou jsou tak na lepší cestě k zachování II. ligy.

Druhý zápas se hraje v sobotu 23. března od 16 hodin na zimním stadionu ve Slaném. Na druhé utkání série vypraví Horácký hokejový klub autobus pro fanoušky. Odjezd autobusu bude v sobotu 23. března ve 13:00 od zimního stadionu. Cena 250 Kč, platba při registraci. Registrace účastníků do středy 20. března v restauraci Sport klub „NA ZIMÁKU".

HHK Velké Meziříčí – HC Řisuty 2:6 (1:1, 1:1, 0:4). Branky a nahrávky: 11. Paleček, 38. Doležal – 18. Petráš, 33. Čech (Strnad, Kolářík), 43. Bílek (Petráš), 47. Výrut (Petráš), 54. Čech (Okegawa), 59. Kolářík. Vyloučení 2:2, využití 0:0, v oslabení 0:1, diváci 446, Rozhodčí: Přemysl Skopal, Jan Grygera – Jaroslav Štěrba, Dominik Viskot.

HHK: Juda J. (Juda P.) - Trnka, Vlašín P., Slabý, Dolníček, Lašák, Ambrož, Kochánek – Burian V., Doležal, Orsech, Vedral, Šantora, Kotrba, Pejchal, Paleček, Nesvadba, Kuba, Juda M., Juráň.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.