Skvěle rozehraný zápas skončil prohrou

P1840173Druhý zápas play-down jsme měli na zimním stadionu ve Slaném skvěle rozehraný, ani tříbrankové vedení ale nakonec na vyrovnání série nestačilo. Do utkání naskočili i dlouhodobě zranění útočníci David Křenek a Milan Strnad a oba se ve druhé třetině zapsali do střelecké listiny.
Úvodní třetina utkání průběhem kopírovala první vzájemný zápas. V 10. minutě jsme šli po brance Petra Slabého do vedení, v 19. minutě Řisuty srovnaly brankou Bílka.


Druhá třetina přinesla hned pět branek. Ve 31. minutě byl domácí brankář otřesený po tvrdé střele Adama Palečka, na brankovou dorážku Davida Křenka nereagoval - 1:2. Ve 35. minutě meziříčští pěkně sehráli přečíslení a Milan Strnad po přihrávce Petra Slabého uklidil kotouč do odkryté branky - 1:3. O minutu později ujel domácí obraně Tadeáš Kuba a přesnou střelou zvýšil na 1:4. Následovala ale zbytečná oslabení a snížení na 3:4.

I do třetí části domácí vstoupili přesilovkou, kterou po 17 vteřinách využil Bílek. Největší šanci ve zbytku základní hrací doby měl 9 vteřin před jejím koncem Jiří Doležal, který ale v dobré pozici trefil pouze lapačku domácího gólmana.

Prodloužení netrvalo ani půlminutu. Po nevyužité meziříčské šanci se do útoku hnali domácí. Petráš nahodil lobem na branku a Daniel Čech skákající puk se štěstím usměrnil do branky.

HC Řisuty – HHK Velké Meziříčí 5:4pp (1:1, 2:3, 1:0 – 1:0). Branky a nahrávky: 19. Bílek (Petráš), 37. Růžička (Petráš), 40. Růžička (Petráš, Bílek), 41. Bílek (Petráš, Zich), 61. Čech (Petráš) – 10. Slabý (Strnad, Trnka), 31.Křenek (Juráň, Paleček), 35. Strnad (Slabý, Doležal), 36. Kuba. Vyloučení 4:5, využití 3:1, v oslabení 0:0, střely na branku 46:28, diváci 300. Rozhodčí: Hucl, Kosnar - Rubáš, Sýkora.

-hhk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.