V Lovosicích dorostenci bojovali

Starší dorost_VM_-_Lovci_Lovosice_5_copyV nedělním popoledni dorostenci nastoupili proti Lovcům z Lovosic. Zápas byl dobře rozehraný, ale zranění jednoho z klíčových hráčů to zastavilo, a i když se hráči do utkání ještě vrátili, tak na lepší výsledek to už nestačilo.


1.liga starší dorost, 17. kolo
Lovci Lovosice – TJ Sokol Velké Meziříčí 34:28 (18:13)

Vstup do zápasu našim hráčům vyšel a dlouho se hrála vyrovnaná hra. Ve 20. minutě však došlo ke zranění kotníku dobře hrajícího Kuby Uchytila, který citelně chyběl v obraně. Toho domácí hráči využili a do poločasu odskočili na poločasový rozdíl 18:13.

Začátek druhé půle nebyl z naší strany povedený a rozdíl ve skóre se zvedl na osm branek. Naši hráči to však nezabalili, a ještě se nadechli k obratu. Poslední desetiminutovka nám vyšla, ale bohužel už to na větší zdramatizování nestačilo. Výsledek je to přijatelný, ale určitě se dalo odehrát lepší utkání.

Nyní dorostence čeká mezinárodní turnaj v Praze a následně v sobotu 6. dubna tradičně v 19 hodin utkání se Zlínem, kde bychom se chtěli poprat o další body do tabulky.

7m hody 0/1 : 1/4, vyloučení: 2:3

Sestava a branky: Tomáš Kučera, Martin Borkovec, Samuel Přikryl – Benjamin Rosa (10/1), Jakub Uchytil (9), Marek Sedlák (4), Tomáš Jelínek (2), Adam Krejčí (2), Vítek Smejkal (1), Filip Hradecký, Štěpán Čermák, Matouš Fiala, Jaroslav Pavlíček, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Pavel Uchytil.

-jš-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.