Krajské derby pro Nové Veselí

handball-4655544 12801.liga starší dorost, 19. kolo
V sobotu odpoledne se v Novém Veselí uskutečnilo sokolské derby. Dlouho se hrála vyrovnaná partie, ale domácí hráči si utkání pohlídali a dva body do tabulky zapsali oni.
TJ Sokol Nové Veselí – TJ Sokol Velké Meziříčí 33:25 (18:14)


Začátek utkání byl z naší strany hodně povedený. Díky odhodlání jsme se dostali do jednobrankového vedení. V 15. minutě si pak domácí brali time-out a skóre překlopili na svoji stranu. Když se veselští dostali do mírného vedení, tak naši hráči se toho zalekli, polevili v koncentraci a poslední tři minuty nebyli schopni skórovat, a proto se šlo do šaten za nepříznivého stavu 14:18.

Vstup do druhého poločasu se nám vůbec nepovedl. Postupně se začalo projevovat, že ve hře chybí Jakub Uchytil, který měl kvůli dvěma červeným kartám stopku pro toto utkání. Domácí sokolové díky fyzické i herní vyspělosti si další průběh zápasu již pohlídali. A tak se zrodila naše další prohra.

I přes prohru je nutné pochválit věkově mladší dorostence, kterým se zápas herně povedl. K dalšímu utkání nastoupí starší dorost před domácím publikem v sobotu 20. dubna od tradičních 19 hodin proti dobře hrající Dukle Praha.

7m hody 2/2 : 5/5, vyloučení: 4:4

Sestava a branky: Tomáš Kučera, Martin Borkovec, Samuel Přikryl – Benjamin Rosa (12/1), Adam Krejčí (3/3), Ondřej Trifanov (3), Tomáš Jelínek (2), Jaroslav Pavlíček (2), Vítek Smejkal (1), Matouš Fiala (1/1), Marek Sedlák (1), Štěpán Fiala, Denis Vik, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal, asistent Jakub Strýček.

-jš-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.