Dukla Praha ukázala svoji kvalitu

Marek Sedlák_při_zakončení_foto_Tomáš_Krčál1.liga starší dorost, 20. kolo
V sobotním podvečeru naši dorostenci přivítali soupeře z Dukly Praha. A tak od začátku až do konce měla zápas pod kontrolou a zaslouženě vyhrála 40:18.
TJ Sokol Velké Meziříčí – TJ Dukla Praha 18:40 (9:22)


Od úplného začátku soupeř diktoval tempo hry, které byli naši hráči schopni akceptovat pouze první desetiminutovku. V 11. minutě si domácí brali time-out a hned po něm snížili na 5:7. Pak se ale hosté rozjeli a pět branek v řadě na 5:12 v podstatě rozhodlo utkání. V další fázi jsme sice byli schopni vstřelit gól, ale to Dukla taky. Poslední osmiminutovka nám tvrdě nevyšla a poločasový rozdíl 9:22 dával najevo, že ve druhém poločase se to asi moc nezmění. A to se také stalo. Na palubovku se tak dostali všichni hráči.

I když měla Dukla jasnou převahu, tak naši dorostenci se stále snažili hrát dopředu a být aktivní, což ocenili přihlížející diváci.
V dalším kole zajíždí družstvo dorostenců do Frýdku-Místku, který aktuálně drží čtvrté místo.
7m hody 1/1 : 2/2, vyloučení: 8:2

Sestava a branky: Martin Borkovec, Samuel Přikryl – Benjamin Rosa (6/1), Jakub Uchytil (4), Adam Krejčí (2), Marek Sedlák (2), Vítek Smejkal (1), Filip Hradecký (1), Matouš Fiala (1), Michal Urbanec (1), Denis Vik, Štěpán Čermák, Jaroslav Pavlíček, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal, asistent Jakub Strýček a Filip Svoboda.
-jš-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.