Běžec Kučera startoval ve Stromovce

Kučera1Dne 25. 5. se již po dvaadvacáté v Královské oboře Stromovka konal ultra maratonský 6-ti hodinový běžecký závod Self-Transcendence Race Prague.

Tento závod je otevřen všem typům běžců. Ať již zkušeným ultraběžcům, tak i těm, kteří si chtějí vyzkoušet něco víc než maraton. Příjemně zastíněný, 1918.70 m dlouhý asfaltový okruh bez převýšení nabízí ideální podmínky vytvořit běžcům povzbuzující atmosféru, dokonalý servis a možnost mít po celou dobu své zázemí po ruce.

Úkolem celého závodu bylo uběhnout co nejvíce kilometrů za daný časový limit. Závodu se trochu nečekaně zúčastnil i Michal Kučera. Michal dostal pozvánku pouze 3 dny před závodem, a tak neměl moc času na úpravu tréninkového plánu před jeho dalším letošním ultra maratonem. I přes krátkou dobu na regeneraci po dubnovém MČR na 100 km a květnovém pražském maratonu, uběhnutými bezmála 67 km dosáhl pěkného 6 místa.

Adéla Kučerová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.