Za bezbrankovou remízu přivezli fotbalisté Meziříčí bod

zapasova4SK Dolní Benešov - FC Velké Meziříčí 0 : 0 (0 : 0)

Hlavní rozhodčí: Popelák Luboš
AR 1 + 2: Gasnárek, Tomanec
Delegát: Boček
Diváků: 119
ŽK: Dolejš, Demeter

Sestava domácí: Chvěja – Býma (79 Skroch), Romaněnko, Rubí, Moravec, Adamík (59.Blahuta), Haas, Strakoš, Kačmář, Pacuch, Baranek (61 Labuda) na lavičce Rychnovský, Gross a trenér Spruch

Sestava hosté : Kruba – Puža, Kriegsmann, Mucha, Berka – Dolejš, Smejkal, Suta, Demeter (85 Zdeník), Dufek (69 Chalupa), Simr – na lavičce asisten Šimáček a trenér Smejkal

V dnešním utkání opět našemu týmu díky postavení v tabulce o nic nešlo. Samozřejmě, že kluci chtěli odčinit domácí středeční porážku z poslední minuty utkání. Domácí tým potřeboval, získat alespoň bod k záchraně v soutěži.

Od úvodu utkání byli aktivnější domácí hráči. Byli běhavější a dokázali se ve velkém počtu přesunout jak zpět pod míč, tak směrem do předu. Ve 3 minutě domácí vyslali nebezpečnou střelu těsně vedle Krubovi branky. To samé se dělo v 7 minutě utkání. V 17 minutě se opět vyznamenal Kruba, kdy chytl dvě nebezpečné střeli soupeře. Ve 20 minutě opět domácí vyslali nebezpečnou střelu nad naši branku. V 21 minutě po zahraném rohovém kopu Dolejše zakončoval nebezpečně Šuta. V 36 minutě se dostal do šance Pavel Simr, ale nedal. V 38 minutě po centru do našeho vápna orazítkoval břevno hlavou domácí hráč Krčmář. Ve 42 minutě byl v obrovské šanci (šel by sám na branku domácích ) Dolejš, ale zastavil ho odmávaný údajný ofsajd rozhodčím Gasnárkem.

Druhý poločas začal aktivněji náš tým. Hned v 46 minutě vystřelil nebezpečnou střelu Simr, ale Chvěja střelu chytá. Ve 48 minutě akci z levé strany trefou do boční sítě Krubovi branky zakončuje Strakoš. V 54 minutě se zaskvěl fantastickým zákrokem Kruba, kdy chytl technickou střelu do šibenice branky a podržel tak náš tým. V 74 minutě se dostal do dobré šance z levé strany střídající dorostenec Patrik Chalupa. Potáhl si míč do vápna a pumelenicí těsně minul branku domácích. V 84 minutě utkání byl po pěkném sólu na hranici velkého vápna faulován Dolejš a byl nařízen PVK z 20 metrů. Dolejš bohužel přestřelil branku hostí. Do konce utkání se nic víc už neudálo a zápas skončil nerozhodně 0:0.

Nejlepší hráči : Kačmař – Kriegsmann, Kruba

Vyjádření trenéra Smejkala: Úroveň zápasu odpovídala postavení týmů v tabulce. Z naší strany to byl alespoň odbojovaný zápas, bez větší fotbalové krásy. Jsem zvědavý, až se podívám na moment ze 42 minuty, kdy nám AR1 Gasnárek odmával ofsajd Dolejše. Zápas skončil spravedlivou remízou vzhledem k vývoji na hřišti.

Jaroslav Mynář

Sestřih utkání: Libor Smejkal

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.