Chceš si to rozdat s horou nebo se jen proběhnout? Překonej se a zdolej horu

3d-trasa-cervena-lgAť jsou Tvé motivace jakékoliv. Ochutnej pravou Vysočinu. Zkus si Dědkovskou. Mákni si!

V sobotu 10. 8. pořádá parta sportovních nadšenců Měřínský cross – opravdový přespolní běh. Jedná se o běh, kde na účastníky čekají krásy Vysočiny, 13 kilometrů a 1 hora. Provedou běžce přes pole, luka i lesy až na vrchol Dědkovské hory, odkud přeběhnou sjezdovku a stočí se kolem osvěžujících rybníčků zpět do Měřína.

Začátek registrace je ve 12:00 na hřišti za ZŠ Měřín, start běhu proběhne ve 14:00 tamtéž.

Od 14:15 odstartuje také dětský překážkový běh, kterého se všechny děti mohou zúčastnit zdarma. Tak neváhejte přivést i své ratolesti. Kolem 15. hodiny budeme v cíli očekávat nejrychlejší běžce, v 16:00 je naplánováno vyhlášení vítězů.

Po celou dobu konání akce bude na hřišti k dispozici obří skákací hrad pro děti, občerstvení, studená sprcha a možnost uschovat si své věci.
Více info na www.beh.merin.info.

Kromě přespolního běhu pro dospělé a dětského překážkového běhu se na stejném místě uskuteční tradiční Večerní volejbalový turnaj, který začne hned po vyhlášení nejlepších běžců v 16:00. Turnaj vyvrcholí finálovým zápasem ve 24:00. Hodnotné ceny pro malé i velké věnovaly společnosti Alpa, Agados, Lisovna plastů a Pohoda SW.
Na diváky a na běžce se těší J. Pazdera (Cyklokroužek Měřín)

 

 

 

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.