Ženy byly na turnaji v Třešti

20190811 120237Druhý srpnový víkend proběhl v Třešti 50. ročník „Tradičního turnaje v házené mužů a žen". I letos se tohoto turnaje zúčastnilo velkomeziříčské družstvo žen, složené z hráček aktivních a „veteránek". Během sobotních bojů si naše ženy vedly velice dobře a svým soupeřkám nedaly šanci. Zvítězily ve všech třech utkáních. Bohužel v nedělním souboji se jim nepodařilo zopakovat výhru nad „Pražským výběrem", a tak si z tohoto turnaje odvezly pěkné druhé místo.

Do rozstřelu o nejlepší střelkyni turnaje se dostala Leňa Pacalová, která nastřílela 13 gólů. V tomto střeleckém souboji se štěstí přiklonilo na stranu pražské hráčky.
Nejlepší brankářkou turnaje byla vyhlášena naše Martina Vránová. Oběma holkám blahopřejeme.

Výsledky:
VM – Třešť        13: 4
- Praha Radlice 15: 8
- Pražský výběr 13: 7 (utkání o umístění 5:7)

Hrály: Martina Vránová – Denisa Hladíková (11), Radka Jelínková (3), Katka Závišková (7), Zuzana Kryštofová (1), Alena Jahodová (1),Jana Šidlová (1), Leňa Pacalová (13), Markéta Pospíšilová (7), Míša Homolová (2)

Celý turnaj jsme sehrály na počest naší kamarádky a dlouholeté spoluhráčky „Slamči", která navždy zůstane v našich srdcích.

R. Jelínková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.