Dorostenci se na přípravném turnaji v Horce umístili druzí

Turnaj dorost_webDružstvo mladších dorostenců v rámci přípravy na nadcházející sezónu se zúčastnilo turnaje v Horce Nad Moravou.

Z původních šesti týmu se nahlásila na turnaji čtyři družstva a tak pořadatel zvolil systém každý s každým dvoukolově s hracím časem 1x 20 minut.
V prvním utkání proti Kuřimi mělo naše družstvo velmi rozpačitý začátek, kdy jsme hned prohrávali 0:4. Postupně se hráči dostávali do tempa, k tomu podal solidní výkon Lukáš Deraha v brance a zrodilo se první vítězství 10:9. V druhém utkání proti Uherskému Hradišti jsme se velmi těžko prosazovali v útoku a jednoznačně jsme podlehli 4:10. Bezprostředně potom následoval třetí zápas s domácím družstvem Horky. Naše hra získávala na jistotě a utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou a zvítězili 10:8. Druhé kolo utkání jsme začali opět s Kuřimí. Tentokrát jsme si vypracovali my čtyřbrankový náskok. Po prostřídání dokázal soupeř korigovat. Ve vyrovnané koncovce jsme byli nakonec o branku šťastnější (8:7). Proti Uherskému Hradišti jsme odehráli velmi solidní utkání ve velkém tempu, kdy se kluci dokázali poučit z chyb z prvního utkání. Na konce se obě družstva rozešla smírně 10:10. V Posledním utkání s Horkou jsme se nedostali do utkání a rychle jsme prohrávali větším rozdílem. V závěru jsme sice korigovali a soupeř si ale vítězství 10:12 pohlídal.

Všichni hráči si odvedli svoji porci minut. Zaměřili jsme se na nové prvky v útočné fázi, kde si hráči vyzkoušeli, že v tréninku zvládnuté věci nemusí jít tak lehce v ostrém utkání. V obraně máme taky značné rezervy. Velmi slušné výkony podával po celý turnaj Lukáš Deraha.
Dorostenci odehraji ještě jedno přípravné utkání a 22. září odstartují novou sezónu na hřišti Telnice.

Pořadí turnaje: 1.Slavia Uherské Hradiště, 2. TJ Sokol Velké Meziříčí, 3. SK Kuřim, 4. TJ Sokol Horka nad Moravou.

Sestava: Lukáš Deraha – Alex Kuřátko, Martin Chalupa, Jakub Mach, Tomáš a Ben Rosovi, Radek Navrátil, Jakub Strýček, Adam Požár, Štěpán Klapal, Erik Kubát, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva David Strýček

L. Šidlo

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.