Stolní tenisté zahajují sezonu

sotlni tenisNová sezóna právě startuje. Áčko se v loňském ročníku umístilo na krásném šestém místě v divizi. Celkově nás čeká třetí rok v této nejlepší krajské třídě.

Nejlépe z našich kluků hrál Šoukal, který společně s ostatními tohoto výsledku dosáhl. Budeme nastupovat ve stejném složení. Oslabení budeme o hráče Řikovského, který nakonec přestoupil do Nových Dvorů.
Béčko čeká soutěž stejná KP3. Tento tým obsadil loni deváté místo. Družstvo doplní mladík Vala Daniel, který k nám přestoupil z Velké Bíteše.
Céčko čeká nejlepší okresní třída. Minulý rok tým obsadil krásné druhé místo, hned za prvním Žďárem.
Jako jediné naše družstvo D sestoupilo o třídu níž do okresní soutěže, kterou bude hrát letos. Hráli převážně nově registrovaní kluci. Někteří už dokázali v zápasech bodovat.
Tréninky už odstartovaly. Kapacita dětí se pomalu naplňuje. Oddíl chystá nové registrace mladíků. Kluky trénují naši kvalifikovaní trenéři. Nadále budeme spolupracovat se střediskem volného času Dóza a povedeme kroužek stolního tenisu, který startuje od října.
První mistrovská utkání začínají koncem měsíce září. O začátcích budeme včas informovat.
Oddílové stránky jsou www.stolnitenisvm.cz

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.