Zbytečný faul připravil fotbalisty o výhru

 MG_5480FC Velké Meziříčí – MFK Vyškov 1:1 (0:0)

Střelci: 82. Kotoun – 91. Lahodný (pk)

Rozhodčí: Volek, Kneisl, Tomanec

FC VM – Kruba – Bouček, Mucha, Šimáček, Kriegsmann – Demeter, Šuta, komínek, Mezlík (84. Puža), Dufek (35. Kotoun) - Plichta(89. Crkal), na lavičce Kolář, Krejčí, Simr, trenér Smejkal.

MFK Vyškov – Spurný – Hanuš, Smrčka, Langer, Matocha (66. Sečkář), Lahodný, Jaroš, Křivánek, Korovikov (46. Smékal), Krejčí, Němeček, na lavičce Sova, Ndaye, Rus, Novotný, trenér Trousil

ŽK: Demeter, Mucha, Šuta, Kriegsmann – Spurný, Matocha, Hanuš, Němeček, Smékal
ČK:
Diváci: 281
Nejlepší hráči: Šuta, Němeček, Mucha

Do utkání lépe vstoupili hosté, v 1. min roh Matochy domácí obrana odvrátila na další, ten rozehrál Němeček, Rosťa Kruba míč vyrazil. Ve 3. min poslali hosté míč za obranu, Rosťa Kruba včasným vyběhnutím a odkopem šanci překazil. Ve 4. min kopali hosté přímý kop z 22-ti metrů trefil Němeček zeď, následnou střelu Jaroše Rosťa Kruba zachytil. V 5. min se za obranou ocitl Langer, Rosťa Kruba přihrávku zachytil. V 8. min kopal přímý kop ze 30-ti metrů Robin Demeter, nikdo ze spoluhráčů na jeho centr nedosáhl. V 9. min nebezpečně vystřelil Matocha, Rosťa Kruba míč vytlačil na rohový kop, ten rozehrál Němeček, jeho centr odhlavičkoval Robin Demeter. Ve 14. min se dostal ve vápně k zakončení David Komínek, jeho střela se otřela o spoluhráče a skončila vedle brány. V 16. min průnik Korovikova zastavil Honza Šimáček. V 17. min centr Miloše Kriegsmanna zachytil Spurný. Ve 21. min průnik Jaroše zastavil Jarda Dufek. Ve 25. min našel Radim Šuta naběhnutého Pavla Mezlíka, toho zastavil praporek asistenta. Ve 26. min poslal centr před bránu Křivánek, Miloš Kriegsmann míč poslal na rohový kop. Ten rozehrál Matocha, jeho přetažený centr nikoho ze spoluhráčů nenašel. Ve 28. min přímý kop Robina Demetera z 25-ti metrů přes zeď Spurný zachytil. Ve 33. min pronikl do vápna Lahodný, jeho střela skončila po teči vedle brány. Ve 42. min centr Michala Boučka odkopla obrana hostí do bezpečí. Ve 44. min průnik Jaroše zastavil Patrik Mucha. Ve 45. min po centru Pavla Mezlíka a hlavičce Filipa Kotouna se dostal k zakončení Michal Bouček, trefil jen protihráče. Ve 45. min se dostal za obranu Langer, Rosťa Kruba ve skluzu míč odkopl do bezpečí. Ve 46. min se na malém vápně dostal k zakončení Jaroš, bránu však netrefil.

V 51. min rohový kop Robina Demetera sklep Pavel Mezlík k Honzovi Šimáčkovi, ten trefil náruč Spurného. V 54. min zastavil průnik Jaroše Patrik Mucha. V 55. min přímý kop z 22-ti metrů rozehrál Němeček, míč odhlavičkoval Patrik Mucha. V 58. min přímý kop Matochy z 25-ti metrů odhlavičkoval Honza Šimáček. V 60. min hledal Pavel Mezlík nabíhajícího Filipa Kotouna, obrana hostů míč odvrátila na rohový kop. Centr Robina Demetera spoluhráče nenašel. V 63. min rozehrál Matocha rohový kop, míč odhlavičkoval Honza Šimáček. V 66. min centr Robina Demetera trefil Filip Kotoun jen do Spurného. V 67. min centr Pavla Mezlíka našel Tondu Plichtu, s jeho hlavičkou si Spurný poradil. V 77. min přímý kop Robina Demetera z 35-ti metrů sklepl David Komínek pro Pavla Mezlíka, ten z hranice vápna bránu přestřelil. V 80. min střela Lahodného skončila v náruči domácího golmana. V 82. min našel Robin Demeter nabíhajícího Filipa Kotouna a ten krásnou střelou z první překonal Spurného 1:0. Když už se zdálo, že domácí dotáhnou utkání do vítězného konce, zbytečně fauloval v 91. min ve vápně Miloš Kriegsmann a z nařízeného pokutového kopu vyrovnal Lahodný 1:1.

Vyjádření trenéra Smejkala: Chyba v nastavení zmařila naše 90 ti minutové snažení o plný bodový zisk.

Jaroslav Mynář

Sesrřih utkání: Libor Smejkal

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.