První mužstvo HHK zajíždí k prvnímu mistrovskému utkání do Rosic

HHK fotoO víkendu startuje další ročník Krajské ligy Jižní Moravy a Zlína. Velkomeziříčští hokejisté zajíždí do Rosic, kde budou o první body bojovat s rosickou Štikou.

Soupeř během letní přestávky vyměnil hlavního trenéra. Na střídačce domácích bude koučovat své svěřence Jiří Rech. Rosičtí během přípravy na novou sezonu odehráli dvě přípravná utkání s týmem HC Lvi Břeclav. V prvním vzájemném zápase zvítězily Rosice 8:6. V odvetném utkání v Břeclavi zvítězili Lvi 9:4.

Vedení Rosic bude nadále spolupracovat s brněnskými týmy. Nově uzavřelo úzkou spolupráci s týmem VSK Technika Brno. Díky této dohodě budou Rosice využívat hráče juniorského věku, kteří začnou sbírat zkušenosti v seniorském hokeji. Do Rosic také zamířili někteří hráči z Velké Bíteše. Ze Znojma se do přípravy zapojil, našim fanouškům dobře známý, Honza Vlašín. Ten v našem klubu působil v minulosti několik sezon.
Velkomeziříčští hokejisté odehráli v přípravě celkem pět utkání. Z toho byla tři vítězná a ve dvou zápasech se radoval soupeř. Trenérský tandem Karel Vejmelka a Michal Krča má pro nadcházející sezonu k dispozici tři brankáře, osm obránců a čtrnáct útočníků. V přípravě si dobře vedla i trojice juniorů, kteří v průběhu sezony určitě dostanou šanci zahrát si v prvním týmu.

V prvním kole krajské ligy na sebe narazí následující mužstva:
Sobota 21.09.2019 – 17.00 hod.
HC Štika Rosice – HHK Velké Meziříčí
HK Kroměříž – HC Uničov
SKMB Boskovice – HC Spartak Velká Bíteš
HC Spartak Uherský Brod – HC Lvi Břeclav
Neděle 22.09.2019 – 17.00 hod.
HC Brumov-Bylnice – Dynamiters Blansko HK
Hokej Uherský Ostroh – TJ Sokol Březina
SHKM Hodonín – HC Uherské Hradiště

Program mužů na tento týden:
Sobota 21.09.2019 HC Štika Rosice – HHK Velké Meziříčí, začátek utkání v 17.00 hod.
(zimní stadion Rosice)

J. Juda

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.