Házenkářky ladily formu v Praze

tit copy_copyMladší a starší žákyně se ve dnech 6. - 8. 9. 2019 zúčastnily přípravného turnaje v Praze – Vršovice. Zde trenéři chtěli prověřit svá družstva na nadcházejí sezónu.

U našich mladších žákyň jsme chtěli hlavně zařadit do kolektivu a naučit správně hrát házenou děvčata, která k nám přišla z minižákyň a zdokonalit naše dovednosti, které jsme natrénovali v průběhu letní přípravy. To se nám zde povedlo a s bilancí 3 výher, jedné remízy, 6 proher nám patřilo 11. místo. Nejlepší hráčkou družstva se stala Laura Lázničková, která vstřelila 37 branek. Třešnička na dortu bylo vyhlášení nejlepší gólmanky turnaje, kterou se stala naše brankařka Marcela Součková. U starších žákyň šlo především o zdokonalení dovedností z předešlé sezóny a souhra s děvčaty, která přešla z řad mladších žákyň. S bilancí 3 výher, jedné remízy a 6 proher jim patřilo 8. místo. Nejlepší hráčkou družstva se stala Bára Rosická se 17 vstřelenými góly. Holky musíme pochválit za dobré herní výkony navzdory náročnosti turnaje.

Hrály: za mladší žákyně – L. Lázničková (37), K. Mladá (1), N. Pokorná (23), T. Divišová (3), S.Havelková (3), K. Németh (1), B. Křížová (1), T. Buršíková (4), B. Rosslerová (1), S. Doležalová, P. Doležalová, A. Chalupová, A. Milotová, M. Součková.
Trenéři K. Závišková, Rosický, Doležalová.
Za starší žákyně – L. Holíková (21), T. Bibrová (11), B. Rosická (17), K. Lišková (2), A. Sýkorová (9), T. Chadalíková (2), V. Hladíková (4), N. Homolová (3), E. Vostálová (2), K. Palasová (2), B. Babáková, N. Rumlerová, L. Chlubnová.

Trenéři I. Závišková, Lišková, Rosický

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.