Junioři HHK prohráli ve Světlé nad Sázavou

juniori copyHC Světlá n. Sázavou – HHK VM 8:0 (2:0, 4:0, 2:0)

Neděle 22. 9. 2019
Góly a asistence: 05:13 Pokorný (Egart), 07:46 Zvěřina (Kohout, Souček), 20:27 Zvěřina (Lacina, Kratochvíl). 20:35 Pokorný (Kohout), 28:57 Pešek (Brož), 35:48 Kalenský (Kratochvíl), 45:02 Pokorný (Zvěřina), 59:07 Zvěřina (Egart, Brož)
Sestava HC Světlá n. Sázavou:
Dundáček (Juřicová) – Lacina, Hart, Adam, Souček, Zvěřina – Egart, Kratochvíl T., Kohout, Kalenský „C", Pešek, Pokorný, Kratochvíl J., Brož, Beránek.
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Pestr (Juda P.) – Báňa, Kardoš, Pacalová, Karásek, Kameník – Procházka, Havliš, Šandera – Nesvadba, Úlovec, Burian M. – Zacha, Klár, Bartošek
Rozhodčí: Brýdl – Šťastná, Mejzlík
Vyloučení: 3:7, využití: 3:0, v oslabení: 0:0
Střely na branku: 53:8
Diváci: 30

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: V neděli jsme zajížděli na hřiště velice kvalitního soupeře. V první minutě Burian nastřelil tyčku, ale pak nás začal rozhodčí vylučovat za každý kontakt a výsledkem byly dvě branky v oslabení. Začátek druhé třetiny jsme totálně zaspali a soupeř nám odskočil o další dvě branky. V dalším průběhu utkání skóre narůstalo až do konečných 8:0. Musíme na toto utkání rychle zapomenout a soustředit se na další utkání. Kdo snese v tomto utkání uznání, je gólman Míra Pestr.

Program mládeže na tento týden:

Neděle 29. 09. 2019 - SK HS Třebíč – HHK VM junioři, začátek utkání v 11:30 hod.
(zimní stadion Třebíč)

J. Juda

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.