Handicap Sport Club hrál Ibocciu v Nové Pace

IMG 1360Velkomeziříčští sportovci se 14. září zúčastnili 2. kola integrované bocci družstev, které proběhlo v tělocvičně Základní školy Nová Paka. V této soutěži má náš klub přihlášená 3. družstva.

Na 10 kurtech se za celý den vystřídalo celkem 25 přihlášených týmů. V extralize bojovalo naše družstvo HSC VM kapitána Františka Malce a spoluhráči Veronika a Petr Malcovi o umístnění na stupních vítězů v celkovém pořadí za rok 2019. Toto družstvo obsadilo v tomto kole druhé místo a v celkovém pořadí si vybojovali skvělé druhé místo pro tento rok. Tento výsledek je pro velkomeziříčský klub největším úspěchem od založení této soutěže.

Další družstvo HSC VM – Stacionář Zdislava kapitána Zbyňka Slámy s asistentkou Kateřinou Zdražilovou a spoluhráči Jindřiškou a Aloisem Slámovými, kteří bojovali v 1. lize. Ze 16. přihlášených týmů pro rok 2019 si Zbyněk se svými spoluhráči vybojoval v celkovém pořadí krásné 7. místo.

Družstvo Autocolor VM se tohoto kola nezúčastnilo a skončilo celkově na 13. místě. Body z prvního kola by jim měli stačit na účast v 1. lize i pro následující sezónu 2020.

Sportovní klub děkuje všem, kteří náš klub v roce 2019 finančně podporují, MŠMT, městu Velké Meziříčí, Kraji Vysočina, firmě Wiegel CZ žárové zinkování, obci Vídeň a dále mediálnímu partneru Velkomeziříčsko.

Jiří Charvát

IMG 1302

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.