Nový ročník stolního tenisu odstartoval úspěšně

DSCN3782 copyV sobotu 29. 9. 2019 se rozběhl nový ročník ve stolním tenisu. Naše nejlepší družstvo nastupující v divizi minulý rok skončilo na krásném šestém místě. Toto pěkné umístění bychom chtěli zopakovat i letos. Sestava se nám nezměnila, hlavní čtyřka kluků bude nastupovat ve složení Maštera Martin, Šoukal Slavomír, Kampas Jan a Klíma Petr.

V prvním utkání áčko přivítalo soupeře z Třebíče. Hosté přicestovali bez dvou hráčů základu. Z počátku utkání jsme si mysleli, že výhra bude jednoduchá, ale opak se stal pravdou. Soupeř s námi držel krok, navíc se v průběhu dostával i do vedení, až v konečných dvojhrách naši kluci rozhodli a výhru strhli na naši stranu. Nejlépe hráli Kampas a Maštera. Zbytek bodů uhráli Šoukal a Klíma. Nakonec jsme se radovali z výhry 10 : 7.

I náš rezervní tým nastoupil do svého prvního utkání, soupeřem jim bylo žďárské céčko. Průběh byl podobný. O výsledek se kluci tahali, až do konce. Formu potvrdil vozíčkář Holík a svými třemi body pomohl družstvu nejvíce. Další dva body přidal Buk Martin, který hrál všechny své dvojhry i čtyřhru na pět setů. Nápodobně dvěma body přispěl mladík Vala, který v infarktovém posledním střetnutí zachraňoval remízu, kde už prohrával 2 : 0 na sety a nakonec dvojhru otočil a uzavřel střetnutí remízou. Poslední bodík uhrál Borůvka. Další utkání budou pokračovat za čtrnáct dní. Hrajeme opět doma a přijedou soupeři z Jemnice, Chmelné, Žďáru a Rovečného.

ST Velké Meziříčí – TJ Třebíč 10 : 7
Body: Maštera Martin 3/1, Kampas Jan 3/1, Šoukal Slavomír 2/2, Klíma Petr 1/2
Čtyřhra: Maštera, Kampas

ST Velké Meziříčí B – TJ Žďár nad Sázavou C 9 : 9
Body: Holík Vratislav 3/1, Buk Martin 2/2, Vala Daniel 2/2, Borůvka Vít 1/3
Čtyřhra: Buk, Vala

-pk-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.