Junioři HHK zvítězili nad hráči Jindřichova Hradce

juniori06.10.2019 - neděle
HHK VM – HC Vajgar Jindřichův Hradec 4:3 (0:1, 1:0, 3:2)

Góly a asistence: 35:55 Kameník (Klár), 43:16 Nesvadba, 49:57 Procházka, (Havliš, Burian M.), 51:11 Nesvadba (Burian M.) – 07:19 Kalaj (Štrajt, Michal), 45:49 Michal (Březina), 58:32 Cerhán (Michal)
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Svoboda (Pestr) – Báňa, Kardoš, Pacalová, Karásek, Kameník, Daňhel – Procházka, Havliš, Šandera – Nesvadba, Úlovec, Burian M. – Zacha, Klár, Bartošek
Sestava HC Vajgar J. Hradec:
Pachmann – Kocar, Cerhán, Dúška,Štrajt, Novák – Dyčková, Kupka, Brázda, Březina. Michal, Glejtek, Kalaj.
Rozhodčí: Sibera – Sobotka, Mezlík.

Vyloučení: 3: 7, navíc: Michal (JH) TH 25 minut za nesportovní chování.
Využití: 0:1, v oslabení: 0:0
Střely na branku: 39: 35
Diváci: 55

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: První utkání jsme s Jindřichovým Hradcem prohráli a tak jsme mu měli co vracet. První třetina byla vyrovnaná, soupeř nám dal branku z dorážky. Ve druhé třetině jsme zlepšili pohyb, po průniku Kuby Klára a následné přihrávce na Pepu Kameníka, který propálil vše, co mu stálo v cestě do branky a bylo srovnáno. Ve třetí třetině jsme soupeře zatlačili do obrany a výsledkem byly tři krásné branky. V závěru soupeř zkusil power play, snížil na rozdíl jedné branky, ale nám se podařilo vítězství uhájit. Podařilo se nám stabilizovat sestavu, máme tři kompletní pětky a dva výborné gólmany, takže můžeme v utkáních síly rozložit na všechny. Chtěl bych všem poděkovat za předvedený kolektivní výkon. O víkendu máme dvě utkání a věřím, že budeme bodovat.

J. Juda

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.