Tři body brali zaslouženě fotbalisté Meziříčí

zapasova4FC Velké Meziříčí – SK Hanácká Slavia Kroměříž 3:1 (1:1)

Střelci: 3. Demeter, 48. a 62. Simr – 24. Machálek

Rozhodčí: Antoníček, Černoevič, Vostrejž

FC VM – Kruba – Bouček (84. Šimáček), Kriegsmann, Komínek, Pavlík – Kotoun (56. Dolejš), Plichta (69. Šuta), Puža, Mezlík, Demeter (91. Dufek) – Simr, na lavičce Dubec, trenér Smejkal.

SK Kroměříž – Kofroň – Šmerda, Zavadil, Pančochář (80. Chytil), Cupák, Machálek (63. Marchuk), Silný, Matoušek, Fládr, Masař (66. Votava), Jeleček (87. Mlčoch) na lavičce Toman, Cirkyt, Berčík, trenér Červenka

ŽK: Demeter – Masař, Pančochář
ČK:
Diváci: 265
Nejlepší hráči: Puža, Simr, Pavlík

Do utkání vstoupili lépe domácí hráči, ve 2. min centr Filipa Kotouna nikoho ze spoluhráčů nenašel, ale ve 3. min Tonda Plichta našel na penaltě volného Robina Demetera a ten překonal Kofroně 1:0. V 7. min přímý kop Robina Demetera našel Pavla Simra, ten hlavou bránu minul. V 10. min přihrávku Fládra před bránu odkopl Michal Bouček. V 11. min centr Robina Demetera posunul Filip Kotoun na Pavla Simra, ten byl v ofsajdu. Ve 14. min odcentroval Silný, míč na roh odkopl Martin Pavlík, ten rozehrál Fládr, našel hlavu Pančocháře, jeho zakončení postrádalo přesnost. V 17. min našel Silný na hranici vápna volného Fládra, ten bránu přestřelil. Ve 24. min se po odrazu dostal ve vápně k zakončení Machálek a prostřelil Rosťu Krubu 1:1. Ve 27. min vystřelil zpoza vápna Fládr, bránu minul. Ve 30. min centr Martina Pavlíka našel Pavla Simra, ten Kofroně nepřekonal. Ve 31. min se dostal k zakončení Silný, bránu přestřelil. Ve 35. min centr Masaře odkopl David Komínek. Ve 41. min našel Robin Demeter volného Pavla Simra, ten si míč moc pokopl a k zakončení se nedostal. Ve 45. min rohový kop Robina Demetera poslal Miloš Kriegsmann hlavou vedle brány hostů.

Nástup do druhého poločasu opět vyšel domácím hráčům, ve 48. min našel centr Robina Demetera volného Filipa Kotouna, ten poslal míč na zadní tyč na Pavla Simra který z úhlu poslal míč do brány 2:1. V 51. min se po centru Masaře dostal k zakončení hlavou Silný, bránu přestřelil. V 58. min se na hranici vápna uvolnil Pavel Mezlík, místo střely však hledal volného spoluhráče. V 62. min našel Petr Dolejš ve vápně Pavla Simra, ten z otočky poslal míč za záda Kofroně 3:1. V 67. min přímý kop z boku vápna poslal Fládr na bránu, Rosťa Kruba míč vyrazil. V 70. min vytáhl Kofroň povedený volej Robina Demetera na břevno, následný rohový kop Petra Dolejše obrana hostů odvrátila. V 71. min přímý kop Fládra z 20-ti metrů tečovala zeď vedle domácí brány. V 74. min vystřelil z hranice vápna Votava Rosťa a Kruba si s jeho zakončením poradil. V 88. min se po přihrávce od Petra Dolejše dostal do úniku Robin Demeter, jeho kličku mu Kofroň vystihl. V 89. min vystřelil z úhlu Marchuk, Rosťa Kruba jeho střelu vyrazil. A tak po závěrečném hvizdu hlavního sudího se mohli domácí hráči radovat ze zaslouženého vítězství.

Vyjádření trenéra Smejkala: „Dnes si naši hráči dokázali, že pokud přistoupí k utkání zodpovědně, plní pokyny trenérů, přidají potřebnou bojovnost a potřebný pohyb, výsledek se dostaví. Za dnešní výkon jsme si tři body plně zasloužili."

J. Mynář

Sestřih utkání: Libor Smejkal

 

 

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.