Nejmenší házenkáři odehráli turnaj v Žirovnici

titMinižáci a přípravka házené startující pod hlavičkou volnočasového střediska Dóza Velké Meziříčí odehráli v neděli 10. Listopadu další turnaj Ligy Vysočiny.

Pořadatelství se tentokrát ujala Žirovnice a my jsme na turnaj odcestovali hned se třemi družstvy minižáků a dvěma přípravky. Jedno utkání trvalo deset minut a každý tým si jich zahrál hned šest. Kluci se tentokrát vydali ze všech sil, hodně si zahráli a získávali tak další cenné zkušenosti.
Za soupeře jsme měli týmy domácí Žirovnice, Kamenici nad Lipou a Pardubic.
Pro některé kluky to byl vůbec první turnaj v házené v životě a bylo videt, jak se každým utkáním zlepšují. Jen tak dál.
V neděli 17. Listopadu pořádáme u nás na hale přebory České Obce Sokolské kde už se bude hrát o medaile, tak přijďte naše nejmenší podpořit.

Hráli:
Minižáci - Daniel Červený, David Bradáč, Jakub Chalupa, Nikolas Fexa, Matyáš Fialka, Kryštof Havelka, Tomáš Klíma, Stanislav Fňukal, Vojtěch Navrátil, Šimon Winterling, Tadeáš Houdek, Dominik Žák, Adam Janda, Jan Heneš, David Ambrož.
Přípravka - Pavol Živčic, Martin Jelínek, Jakub Musil, Adrian Kadlec, Erik Fialka, Adam Buďa, David Stoklasa, Jakub Podsedek, Samuel Karásek.

Trenéři: David Stoklasa, Vladimíra Kaštanová, Jiří Holý.

Nadále přijmeme do svých řad nové kluky se zájmem o pohyb a kolektivní sport od ročníku narození 2009 a mladší.
Více informací na stránkách hazenavm.cz nebo na telefonním čísle 608308044.

D. Stoklasa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.