V posledním podzimním utkání nestačili fotbalisté na tým z Frýdku Místku

vm -_otrokovice_copyMFK Frýdek Místek – FC Velké Meziříčí 3:0 (2:0)

Střelci: 16. Hýbl, 30. Teplý (pk), 53. Hykel

Rozhodčí: Mayer, Richtár, Kotala

MFK – Ciupa – Literák, Hykel (75. Nezhoda), Mikulenka (60. Šumský), Varady (75. Visič), Teplý (86. Telnar), Kaizar, Ožvolda, Hýbl (66. Hurta), Skwarczek, Bialek, na lavičce Bárta, trenér Pulpit

FC VM – Kolář – Bouček (55. Kriegsmann) Šimáček, Komínek, Pokorný – Dolejš, Plichta, Šuta (61. Mezlík), Puža, Demeter (74. Kotoun) – Simr, na lavičce Kruba, trenér Smejkal.

ŽK: Nezhoda – Dolejš, Kotoun
ČK:
Diváci: 379
Nejlepší hráči: Hykel, Teplý, Dolejš

V 6. min se na hranici vápna objevil Tonda Plichta, místo zakončení hledal spoluhráče. V 7. min ukopl míč před Teplým na poslední chvíli Robin Demeter. V 11. min se dostal k zakončení Hykel, trefil jen obránce hostů. Ve 12. min našel Patrik Pokorný na malém vápně Pavla Simra, ten Ciupu nepřekonal, následný rohový kop Robina Demetera David Komínek hlavou poslal za brankovou čáru. V 16. min domácí poslali míč na zadní tyč, kde nikým neatakovaný Hýbl trefil přesně 1:0. Ve 23. min odcentroval Petr Dolejš, Pavel Simr posunul míč na Robina Demetera, ten domácí bránu překopl. Ve 24. min střela Petra Dolejše skončila na tyči domácí brány. Ve 26. min rozehrál přímý kop z 20-ti metrů Petr Dolejš a trefil břevno. Ve 29. min fauloval ve vápně Robin Demeter pronikajícího Hykela, Teplý následně proměnil pokutový kop 2:0. Ve 35. min přímý kop Hýbla trefil zeď. Ve 43. min hledal Tonda Plichta ve vápně Pavla Simra, přihrávka postrádala přesnost.

Ve 48. min rychlý průnik Teplého zastavil David Komínek. V 53. min se dostal k zakončení ve vápně Hykel a upravil na 3:0. V 55. min rohový kop Petra Dolejše poslal David Komínek hlavou nad domácí bránu. V 56. min vystřelil z úhlu Literák nad bránu hostů. V 58. min se dostal k zakončení Robin Demeter, bránu však minul. V 65. min střelu Teplého k tyči Marek Kolář zachytil. V 84. min našel ve vápně Pavel Simr volného Tondu Plichtu, jeho střelu tečovala domácí obrna na rohový kop.

Vyjádření trenéra Smejkala: Poslední utkání se nám výsledkově nepovedlo, i když herně bylo utkání vyrovnané, nám však dnes zklamala koncovka.

J. Mynář

Sestřih utkání: Libor Smejkal

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.