Junioři HHK těsně prohráli v Chotěboři

junioři16. 11. 2019 – sobota – junioři
HC Chotěboř - HHK VM 2:1(1:0, 0:0, 1:1)

Góly a asistence: 03:52 Marek O. (Kotrba, Petržílek), 43:46 Kvaček (Marek J.)– 48:14 Burian M.

 

junioriSestava HC Chotěboř:
Rulf (Holcner) – Jaroš, Pleskač, Marek V.,Frühbauer, Petržílek, Petržílek – Kotrba, Bačkovský, Slanař, Hospodka, Marek J., Brdičko, Kvaček, Marek O., Stránský.

Sestava HHK Velké Meziříčí:
Svoboda (Pestr) – Báňa, Pacalová, Kameník, Daňhel – Karásek, Burian M., Úlovec, Klár, Havliš, Šandera, Zacha, Kuřátko, Bartošek.

Rozhodčí: Suchý – Kouba, Šťastná
Vyloučení: 3:5, využití: 0.0, v oslabení: 0:0
Střely na branku 40:35
Diváci: 50

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: další utkání sehráli junioři na ledě Chotěboře. První třetina byla z naší strany taková ospalá, bez důrazu a kombinace. O přestávce jsme si k utkání něco řekli a rázem se obraz hry změnil, měli jsme dobrý pohyb a vytvořili jsme si spoustu šancí, ale branka nepadla. Po druhé třetině jsme měli vést o tři branky. Třetí třetina začala našim oslabením ve třech, to jsme ubránili a znovu jsme byli aktivnější a vytvářeli si šance. Soupeř z ojedinělé akce vstřelil druhou branku, ale my jsme dál bojovali a snížili na rozdíl jedné branky. Zkusili závěrečnou power play, ale naše zbytečné vyloučení nás připravilo o vyrovnání. Škoda neproměněných šancí ve druhé třetině. V dalším domácím utkání se musíme střelecky probudit a doufám, že budeme sbírat body.

Jaroslav Juda

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.