• Velkomeziříčsko
  • Sport
  • Junioři HHK vyhráli v šestém kole regionální ligy. Na výhře měl velký podíl Martin Burian, který střelil čtyři góly

Junioři HHK vyhráli v šestém kole regionální ligy. Na výhře měl velký podíl Martin Burian, který střelil čtyři góly

juniori ilust01.12.2019 – neděle - junioři
HHK VM – HC DDM České Budějovice 6:3 (2:1, 2:0, 2:2)

Góly a asistence 04:27 Burian M. (Úlovec, Daňhel), 07:38 Kardoš (Havliš), 27:27 Havliš (Nesvadba, Šandera), 36:11 Burian M. (Úlovec, Karásek), 49:39 Burian M. (Kardoš), Burian M. – 14:09 Klimeš (Kouba, Šťastný), 40:39 Zelenka (Melichar, Šťastný), 59:45 Hájek (Zelenka, Štěcha)
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Svoboda (Pestr) – Báňa, Kardoš, Pacalová, Kameník, Daňhel, Karásek, Burian M., Úlovec, Nesvadba, Havliš, Šandera, Zacha, Klár, Procházka
Sestava HC DDM České Budějovice:
Pícha – Šimák, Štěcha, Antoň, Votruba, Šťastný – Fáber, Zelenka, Svoboda,, Klimeš, Brousek, Hájek, Kouba, Řehoř, Melichar.
Rozhodčí: Jeletz – Suchý, Augusta
Vyloučení: 7:6, využití: 1:2, v oslabení: 1:0 (za početního stavu 3:5)
Střely na branku 32:40
Diváci:55

juniori tabHodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: V dalším utkání na domácím hřišti jsme přivítali juniory s DDM Českých Budějovic. Tam jsme sice prohráli po špatném výkonu v první třetině. Do domácího zápasu jsme vstoupili velice dobře a měli jsme jasnou převahu. Druhá třetina byla z naší strany snad nejlepší v této sezoně, soupeře jsme zavřeli v jeho třetině a výsledkem byla dvě branky, takže po dvou třetinách jsme vedli 4:1. Soupeř po naší chybě zkorigoval hned v první minutě na 4:2, pak jsme ustáli oslabení 3:5 a zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Kdybych to hodnotil jak v NHL, tak první hvězdou byl bezesporu Martin Burian, který dal 4 góly. Jeho výkon strhl ostatní spoluhráče, druhou hvězdou byl gólman Ivo Svoboda. Ten ještě na začátku sezony právě chytal za budějovický tým a hráče dobře znal. Třetí hvězdou je celý tým juniorů včetně realizačního týmu. Celému týmu děkuji za předvedený týmový výkon a doufám, že nás to nakopne do dalších zápasů. Na další utkání zvu všechny naše fanoušky.

J. Juds

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.