Starší dorostenky domácím vítězstvím zakončily podzimní část

 MG_6186Sobota 7. prosince
2. liga starší dorostenky
TJ Sokol Velké Meziříčí – 1. SC Bohumín 29:23 (14:11)

Závěrečný podzimní souboj se severomoravankami jsme zahájili koncentrovaně a disciplinovaně. Vysunutá obrana dělala soupeři problémy, my se tak poměrně snadno dostávali k míči a mohli jít do přečíslení. Dobrými zákroky nás držela brankářka Eliška Homolová, útočnou souhru dirigovala nejlepší hráčka utkání Markéta Pospíšilová. Postupně jsme vedení navyšovali a v závěru prvního poločasu to bylo již nadějné šestigólové vedení. Naše polevení v soustředěnosti a důslednosti využily početnější soupeřky a v posledních dvou minutách před přestávkou poměrně lacino skórovaly. Po změně stran jsme začali hodně naivně a trápili se. Ještě štěstí, že soupeřův výkon byl podobný našemu. Tato krátká leč oboustranně intenzivní pasáž byla plná chyb, ztrát a neproměňování šancí. Naštěstí pro nás se probralo pro soupeře vražedné duo Po & Pa a Pu & Sla a začali jsme se opět brankově vzdalovat. Excelentními přihrávkami na pivotmanku Natku Puffer se skvěla kanonýrka Lenka Pacalová, střelecky „to lepilo" i Karolíně Slámové. Ostatní spoluhráčky dodržovaly taktické pokyny trenérů a velkou měrou přispěly ke kolektivnímu vítězství. Huráááá.

Nyní nás čeká do konce kalendářního roku ještě porce několika tréninkových jednotek včetně posilovny. Před jarní odvetnou částí absolvujeme dva přípravné turnaje. Doufejme, že odvetná polovina druholigové soutěže, která začíná druhý únorový víkend, bude pro nás herně a zejména bodově daleko úspěšnější.

7 - m hody 4/3 : 4/4, vyloučení 1:4.
Sled branek 1:0, 1:1, 2:1, 3:1, 4:3, 6:3, 7:4, 9:5, 10:7, 13:7, 14:8, 14:12, 15:13, 19:13, 20:16, 22:16, 24:17, 26:20, 28:21.

Hrály: Homolová Eliška, Trojanová Aneta – Pospíšilová Markéta (9/2), Pacalová Lenka (7/1),
Slámová Karolína (5), Puffer Natálie (3), Pospíšilová Magda (2), Koudelová Natálie (1), Kuřátková Klára (1), Borkovcová Tereza (1), Horká Vendula.
Trenéři: Ing. Vincenc Záviška, Ing. Tomáš Partl, Andrea Kuřátková.

http://www.zeny.chf.cz/?cmpid=1407&cmppartid=3190

http://www.hazenavm.cz/

Vincenc Záviška

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.