Junioři HHK VM prohráli ve Strakonicích

junioři08. 12. 2019 – neděle - junioři
HC Strakonice – HHK Velké Meziříčí: 5:2 (2:1, 1:1, 2:0)

Góly a asistence: 00:23 Kolařík (Rendl), 11:12 Vaněček (Žák), 39:54 Rendl (Kolařík, Koryťák), 42:10 Babor (Valdman), 52:41 Hokr (Kabele) – 15:44 Úlovec (Karásek, Báňa), 29:08 Nesvadba

Sestava HC Strakonice: Šipler – Kabele, Vítovec, Kolařík, Koryťák, Kacbunda, Horejš – Hokr, Babor, Valdman, Rendl, Smetana, Žák.

Sestava HHK Velké Meziříčí:
Pestr (Juda P.) – Báňa, Kardoš, Kameník, Daňhel, Karásek, Burian, Úlovec, Procházka, Havliš, Šandera, Zacha, Nesvadba, Bartošek.

Rozhodčí: Jílek – Diviš, Tuháček.

junioři copyVyloučení: 6:6, využití: 0:0, v oslabení: 0:0

Střely na branku: 39:32

Diváci:15

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: do nedělního utkání se Strakonicemi jsme po dlouhé ranní cestě vstoupili nekoncentrovaně a po hrubé individuální chybě jsme v první minutě prohrávali 1:0. Pak jsme hru vyrovnali, ale soupeř nám odskočil. Dali jsme kontaktní branku a čekala nás druhá třetina, tam se naše hra o hodně zlepšila a skóre jsme vyrovnali. Měli jsme dost šancí na zvrat utkání, ale položila nás branka 6 sekund před koncem druhé třetiny. Ve třetí třetině jsme chtěli utkání otočit, ale soupeř přidal další dvě branky a bylo rozhodnuto. Toto utkání se nám vůbec nepodařilo a musíme se soustředit na další dvě utkání na domácím ledě.

Jaroslav Juda

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.