Vánočního turnaje ve stolním tenisu se zúčastnilo dvacet čtyři závodníků

stažený souborDne 20. prosince 2019 se uskutečnil v tělocvičně v Hornoměstské ulici vánoční turnaj naší mládeže ve stolním tenisu, který jsme společně s organizací Dóza připravili. Této příjemné akce se zúčastnilo celkem 24 závodníků. Pro každého hráče byl nachystaný malý prezent a vzpomínkový účastnický list. Dále na tři nejlepší čekaly ceny v podobě diplomů, medailí, sošek a dárkových košů. Na turnaj se přišlo podívat celkem dost rodičů a fanoušků stolního tenisu. Všem děkujeme.

Dohrávaly se také okresní přebory. V soutěži OP 1 zavítalo céčko do sousední Oslavice. Bohužel náš tým byl oslabený a pouze ve třech kluci nemohli myslet na úspěch. Poslední střetnutí této půlky se odehrálo v neděli doma, kde déčko přivítalo Nové Dvory C. V tomto střetnutí sice bodovali všichni hráči, ale k žádnému zisku bodů to nakonec nestačilo. Dařilo se Suchánkovi.

Tímto víkendem definitivně skončila první půlka sezóny 2019-2020. V plánu je po Novém roce „otevřený turnaj o putovní pohár přeborníka města Velkého Meziříčí". Tato akce proběhne od ranních hodin dne 4. 1. 2020 v naší tělocvičně v Hornoměstské ulici. Pravidelně se účastní hráči z ligových soutěží z celé České Republiky. K vidění bude jistě kvalitní hra na špičkové úrovni. Propozice najdete na našich internetových stránkách www.stolnitenisvm.cz. Krajské a okresní soutěže druhé půlky budou startovat o týden později.

Celkové pořadí bylo:
1. místo Bradáč Petr
2. místo Kališ Pavel
3. místo Blažek Filip
4. místo Hedvábný Lukáš
5.-6. místo Pavelec Radek, Motáček Tomáš
7.-8. místo Tvarůžek Jan, Řezníček Tomáš
9.-12. místo Dvořák Martin, Smejkal Radim, Zahradníček Jakub, Buková Tereza
13.-16. místo Doležal David, Řezníček Adam, Kocourek Jan, Suchánek Václav
17. místo Pacal David
18. místo Sedláčková Sára
19. místo Suchánková Alžběta
20. místo Suchý Vojta
21.-22. místo Štrejbar Filip, Šerý Miroslav
23.-24. místo Kašpar Robin, Netolička David

TK Autocolor Oslavice – ST Velké Meziříčí C 16 : 2
Body: Bednář Ivan 1/3, Buk Martin 0/2, Kupka Jiří 0/4, WO 0/7
Čtyřhra: Kupka, Buk Martin

ST Velké Meziříčí D – SK Nové Dvory C 7 : 11
Body: Suchánek Petr 3/1, Pavelec Radek 2/2, Bradáč Petr 1/3, Kališ Pavel 1/3

Petr Klíma

stažený soubor_1

stažený soubor_2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.