Stolní tenisté remizovali v Třebíči

stolní tenis_vm_fbVelké drama se štěstím na konci se odehrálo v Třebíči. Paradoxně soupeř na předposledním místě v divizi nás málem porazil. V samotném závěru po čtyřech hodinách jsme prohrávali 9 : 7. Rozuzlení zápasu nastalo v posledních dvojhrách, kde nastoupil Klíma a senzačně zvítězil 3 : 0 na sety. Na druhém stolu zároveň hrál Kampas, který doslova na výbornou zvládl pátý set, kde prohrával 6 : 1 a nakonec tento stav otočil ve svůj prospěch, tím zachránil pro naše družstvo cennou remízu. Bezesporu hvězdou utkání byl Maštera, vyhrál všechny možné dvojhry. Poslední člen áčka Šoukal potvrdil roli dvojky týmu a připsal skvělé dva body. Klíčová byla také vyhraná úvodní čtyřhra dvojice Šoukal, Klíma. Pravdou bylo, že jsme tento boj i čekali. Se soupeřem se dobře známe a vyrovnaný souboj byl i tentokrát. Po shrnutí celého utkání bereme tuto remízu všemi deseti.

Další kola se hrály i v KP 3. třídě. Béčko nastoupilo ve Žďáře. Průběh střetnutí byl celkem jasný a dle papírových předpokladů nás soupeř přehrál. V utkání jeden bod uhrál Borůvka a druhý Bednář. Hrály se také okresní přebory. Naše céčko nastoupilo v Nížkově, kde nejtěsněji podlehlo 10 : 8. Nejvíc bodů uhrál Bednář, hned za ním Kupka a po něm po bodu Kořínek s Dvořákem. Za čtrnáct dní hraje áčko i béčko venku u soupeřů v Jemnici, Chmelné, Žďáru a Rovečném.

Stolní tenis

TJ Třebíč – ST Velké Meziříčí 9 : 9
Body: Maštera Martin 4/0, Šoukal Slavomír 2/2, Klíma Petr 1/3, Kampas Jan 1/3
Čtyřhra: Klíma, Šoukal

TJ Žďár nad Sázavou C – ST Velké Meziříčí B 10 : 2
Body: Bednář Ivan 1/1, Borůvka Vít 1/2, Vala Daniel 0/2, Holík Vratislav 0/3

TJ Sokol Nížkov B – ST Velké Meziříčí C 10 : 8
Body: Bednář Ivan 3/1, Kupka Jiří 2/2, Kořínek Stanislav 1/3, Dvořák František 1/3
Čtyřhra: Bednář, Kupka

-pk-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.