Házenkářky úspěšně bojovaly v memoriálu Eduarda Klapala

mlž 2Ve dnech 18. - 19. 1. 2020 jsme ve sportovní hale pořádali již 15. ročník Memoriálu Eduarda Klapala. Sešlo se zde 8 týmů z Čech i Moravy. Naše barvy hájila hned dvě družstva a to Velké Meziříčí „A" a Velké Meziříčí „B".

Holky z „Béčka" jsou většinou prvním rokem mladší žákyně a snaží se posbírat, co nejvíce herních zkušeností, přesto že skončily na celkovém 8. místě, je holky třeba pochválit za obrovskou bojovnost a týmovou hru. Holky z „Áčka" s bilancí 4 výher 2 proher a jedné remízy skončily na krásném 3. místě a získaly, tak svoji první medaili z turnaje v této kategorii. Tyto děvčata bychom chtěli pochválit za skvělou obrannou činnost a také za kreativitu v útočné fázi, která je každým turnajem lepší a lepší. Jako třešnička na dortu bylo vyhlášení nejlepší gólmanky turnaje, kterou se stala naše brankařka Marcela Součková, které ještě jednou gratulujeme.

Konečné pořadí družstev: 1. TJ Sokol Vršovice, 2. TJ Jiskra Havlíčkův Brod, 3. TJ Sokol Velké Meziříčí „A", 4. SK Kuřim, 5. HC Háje, 6. DDM Strážnice, 7. Tatran Bohunice, 8. TJ Sokol Velké Meziříčí „B"

Branky - VM „B": Milotová A. (1), Chalupová M. (10), Pospíšilová V. (4), Rösslerová B. (1), Doležalová S. (1), Buršíková T. (5), Klinerová N. (3), Rausová E. (2), Součková M. (4), Kůpová K. (2), Derahová K., Chalupová A.
Branky – VM „A": Lázničková L. (30), Pokorná N. (20), Křížová Bára (1), Havelková S. (10), Németh K. (2), Divišová T. (6), Buršíková T. (1), Doležalová P., Cerkalová K., Součková M.

Ilona Závišková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.