Minižáci házené druzí na domácím turnaji Just IT Cup

mini2V sobotu 15. února jsme pořádali u nás v hale turnaj minižactva v házené na velkém hřišti v 6+1. Turnaj nesl název Just IT Cup podle hlavního sponzora.

Turnaje se zúčastnilo osm družstev rozdělených do dvou skupin. Na hale se tak v sobotním dni bavilo házenou téměř 100 dětí. Hrací doba byla 2 x 10 minut. My jsme do turnaje postavili dvě družstva, přičemž červený tým byl složen výhradně z nováčků z nichž většina si velkou házenou zahrála vůbec poprvé. Kluci sice žádné utkání nevyhráli, ale to tentokrát nebylo až tak důležité. Je dobré, že si házenou na celé hřiště vyzkoušeli, a nám trenérům ukázali, v čem musíme na tréninku zabrat.
Modrý tým dopadl o poznání lépe. Ve skupině obsadil druhé místo, v semifinále si poradil se Slavií Praha I. a postoupil tak do finále. Tam již nestačil na suverénní tým z Ivančic. Kluci tak získali pohár a medaile za celkové druhé místo na turnaji a zaslouží pochvalu za zlepšující se výkony. Jen tak dál. Individuální ocenění převzal Daniel Červený, který po právu na základě hlasování všech trenérů převzal plaketu za nejlepšího brankáře celého turnaje.
Pěkného umístění dosáhla i naše děvčata, která obsadila celkové čtvrté místo.

Pořadí turnaje:
1. KH Ivančice
2. TJ Sokol Velké Meziříčí - modrá
3. DHK Slavia Praha I.
4. TJ Sokol Velké Meziříčí - dívky
5. DHK Slavia Praha II.
6. Sokol Vršovice Praha
7. TJ Spartak Příbram
8. TJ Sokol Velké Meziříčí - červená

Hráli: Daniel Červený, David Bradáč, Kryštof Havelka, Stanislav Fňukal, Tomáš Klíma, Nikolas Fexa, Matyáš Fialka, Jan Sedlák, Vojtěch Navrátil, Daniel Sýkora, Šimon Winterling, Dominik Vitešník, Adam Janda, Matyáš Trojan, Vojtěch Holemý, Tomáš Raus, Martin Jelínek, David Ambrož, Adrian Kadlec, Dominik Žák, Erik Fialka, Jan Heneš, Matyáš Šabata, David Stoklasa.

Trenéři: David Stoklasa, Petr Kaštan, Vlaďka Kaštanová, Jiří Holý.

Velké poděkování patří sponzorům turnaje, firmám JUST IT solutions, Nápoje Velké Meziříčí, Elektro Raus, finančně, nebo materiálně turnaj podpořily rodiny Fexovi, Kadlecovi, Vitešníkovi, Jandovi, Fialkovi a Jelínkovi.

D. Stoklasa

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.