Veteránky úspěšné na turnaji v Praze

Veteran 1V sobotu 22. února 2020 se velkomeziříčské veteránky házenkářky zúčastnily již 23. ročníku „Bobina cup" turnaje, který pořádá TJ Tatran Střešovice.

V konkurenci osmi družstev se rozhodně neztratily. Po bojovných výkonech, kdy ve skupině porazily České Budějovice, smírně se rozešly s Turnovem a v posledním zápase o gól podlehly pražskému týmu Tatranek, se v zápase o třetí místo utkaly s družstvem Ústí nad Labem. V tomto utkání naše děvčata nezaváhala a celkově obsadila krásné třetí místo. Třešničkou na dortu k tomuto výbornému umístění bylo ocenění Martiny Vránové, která byla vyhlášena nejlepší brankařkou.

Výsledky:

  • VM – České Budějovice 13:6
  • VM - Turnov 8:8
  • VM - Tatranky 14:11

Hrály: Vránová Martina, Plachetská Jitka (9), Homolová Míša (8), Kryštofová Zuzana (7), Závišková Katka (7), Doležalová Romana (5), Chromá Jarča (4), Matušíková Radka (3),Buková Pavla, Rumlerová Radka, Zezulová Kristýna, Živčicová Jarča.
Vedoucí družstva: Závišková Ilona

Radka Jelínková

Veteran 2

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.