Minižáci házené si užívali tradiční soustředění

soustredeniV týdnu od 17. do 21. srpna oddíl házené pořádal již tradiční soustředění minižáků a přípravky formou příměstského tábora. Kluků bylo přihlášených 20. Hned na začátku si pomocí otisků prstů podepsali táborová trička. Poté se rozdělili do dvou družstev (hrošíků a tuleňů, kluci si názvy vybrali sami), která mezi sebou celý týden soutěžila v nejrůznějších disciplínách.

Na soustředění jsme si, kromě několika tréninků miniházené, užívali i spousty jiných aktivit. V lese jsme stavěli modely sportovních hal i s příslušenstvím, skládali obří puzzle, zahráli jsme si bowling, zastříleli v laser aréně, vyzkoušeli jsme si biatlon, zastříleli z luku a mnoho dalšího.
Třešničkou byl čtvrtek, kdy jsme vlakem navštívili krásný wellness areál v Kuřimi, kde mimo vodních radovánek kluci soupeřili v plážové házené a přehazce. Po cestě zpět do Velkého Meziříčí jsme na házenkářské hale shlédli modelové utkání mužů v házené, poté se s muži vyfotili a nechali si je podepsat na táborová trička, opekli špekáčky, ochutnali upečené buchty od maminek (moc děkujeme, byly výtečné) a vybrali si film k večernímu promítání. Překvapením pak byla noční pohádková cesta, kterou si připravila Radka Jelínková se svým týmem a moc jí za to děkujeme. Všichni kluci cestu prošli bez problémů, i když někteří se ze začátku trošku ostýchali. Na závěr dne se již kluci převlékli ke spaní přímo v hale a při filmu pomalu unaveni usínali.
V pátek ráno po vydatné snídani jsme si sbalili všechny věci, zkusili zahrát velkou házenou na celé hřiště a poté již nastal čas celé soustředění ukončit a předat vyčerpané děti zpět do rukou rodičů.

Věříme, že se klukům soustředění líbilo stejně jako celému trenérskému kolektivu, který se na jeho průběhu a přípravě podílel, a již se těšíme zase příští prázdniny na viděnou.

Kolektiv trenérů

Nyní nás již čeká normální tréninkový režim a také turnaje, první hned mezinárodní v Lovosicích od 4. do 6. září.
Tréninky již budou pravidelně každé úterý a čtvrtek na hale.
Rádi přijmeme mezi sebe nové spoluhráče a kamarády ve věku od 5 let. Bližší informace - David Stoklasa tel. 608308044.

http://www.hazenavm.cz/

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.