• Velkomeziříčsko
  • Sport
  • Velkomeziříčští hokejisté statečně vzdorovali prvoligovým hráčům Horácké Slavie Třebíč

Velkomeziříčští hokejisté statečně vzdorovali prvoligovým hráčům Horácké Slavie Třebíč

velmezSK Horácká Slavia Třebíč – HHK VM 3:1 (0:1, 0:0, 3:0)

Góly a asistence: 47:15 Krliš (Psota), 48:37 Szathmáry (Nedvídek), 58:08 Šťovíček (Psota) – Slabý (Juráň, Hort).
Sestava SK HS Třebíč:
Jekel (Mičán) – Furch, Szathmáry, Chalupa, Vodička, Čejka Valík, Zukal – Vodný, Nedvídek, Šťovíček, Kratochvil, Krliš, Psota, Křehlík, Kořenek, Ferda, Michálek, Vedral, Čížek
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Slavíček (Juda J.) – Slabý, Hort, Trnka, Ambrož, Báňa, Kochánek, Vlašín P. – Juráň, Krutiš, Horký – Strnad, Křenek, Paták – Vlašín M., Maštera, Rozmarín – Burian M.
Rozhodčí: Marek, Pokorný – Roupec, Horký.
Vyloučení: 6:6, využití: 1:1, v oslabení: 1:0
Střely na branku: 45:19 (13:5, 17:5, 15:9)
Diváci: 215

Předposlední přípravné utkání před druholigovou sezónou 2020/2021 odehráli hráči Horáckého hokejového klubu v nedaleké Třebíči. V Horáckém derby proti domácím bílým hvězdám podali statečný výkon, když do 48. minuty drželi nulu vzadu a na ledě KPNH Arény vedli 1:0.
Utkání s prvoligovou Třebíčí dokonale prověřilo schopnosti velkomeziříčských hráčů. Domácí favorit měl od úvodní části střeleckou převahu, přesto šli do kabin spokojenější druholigoví hokejisté Velkého Meziříčí. Velkomeziříčští ustáli očekávaný nápor domácích a v přesilové hře v závěru třetiny je poslal do vedení Petr Slabý.
Druhá třetina nabídla podobný obraz hry. Třebíčští šli za vyrovnáním a ostřelovali meziříčskou branku, ve které ale čaroval výborně chytající Zdeněk Slavíček. Zejména díky jeho zákrokům šli velkomeziříčští s jednobrankovým náskokem i do závěrečné třetiny.
Ve třetí části zápasu se již domácí prosadili. Před polovinou třetiny třebíčští dvěma brankami otočili skóre. Trefil se Krliš a v přesilové hře Szathmáry. Minutu před koncem zápasu potom Šťovíček při vlastním oslabení zvýšil na konečných 3:1.

Program přípravných zápasů mužů:
Pátek 11. 09. 2020 HHK Velké Meziříčí – BK Havlíčkův Brod, začátek utkání v 18.00 hod. (zimní stadion Velké Meziříčí)

J.Juda
HHK VM

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.