Nejmenší házenkáři si zahráli na turnaji v Sokolnicích

Vel. Mez_Naši nejmenší házenkáři se v sobotu 12. 9. zúčastnili druhého memoriálu Libora Koníčka v Sokolnicích.

Hrálo se odpoledne na venkovních hřištích za krásného počasí. Turnaj byl opět skvěle zorganizován a házenou se konečně bavilo více jak 120 dětí. Hrálo se ve dvou kategoriích, mini mladší a mini starší, náš oddíl měl v každé kategorii jedno družstvo. Hrací doba byla 1 x 12 minut. Kromě našich týmů se turnaje zúčastnila družstva z domácích Sokolnic, Kuřimi, Telnice, KP Brno, Újezdu u Brna a Hostěrádek. Hrálo se systémem každý s každým, takže na každý tým čekalo 6 zápasů. Kluci a v některých týmech i holky si tak dostatečně zahráli.

K výsledkům, kluci z přípravky třikrát vyhráli a po zásluze si odvezli medaile a pohár za třetí místo. Minižákům se tolik výsledkově nedařilo, ale to bylo pochopitelné, protože většina hráčů byli buď nováčci, nebo jsou v této kategorii teprve prvním rokem.
V obou kategoriích turnaj vyhráli domácí hráči Sokolnic.
Hlavním vítězem se však stal sport jako takový, a radost dětí z pohybu před ležením doma. Doufejme, že už nebudou žádná další omezení a děti budou moci sportovat. Vždyť to je nejlepší prevence proti všem nemocem.

Hráli:
Přípravka - Pavol Živčic, Jakub Musil, David Stoklasa, Vojtěch Kostečka, Tobiáš Winterling, Lukáš Přecechtěl, Jonáš Peterka, Adam Kučera
Minižáci - David Ambrož, Adam Janda, Šimon Winterling, Martin Jelínek, Samuel Karásek, Jakub Podsedek, Luboš Peterka

Trenéři - David Stoklasa, Petr Kaštan, Vlaďka Kaštanová.

Nadále rádi přivítáme kluky se zájmem o pohyb a kolektivní sport od 5 do 10 let. Tréninky každé úterý a čtvrtek. Více informací David Stoklasa, tel.: 608 308 044.

plakat

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.