Neufuss a Pavlidu podali v Ostravě výborné výkony

Tomá Neufuss_2O víkendu 6. 3. – 7. 3. se v ostravské atletické hale konalo za přísných hygienických podmínek Halové mistrovství ČR mládeže v atletice. Účast si zajistila i dvojice našich atletů v kategoriích dorostu.

Tomáš Neufuss vybojoval stříbrnou medaili ve skoku vysokém za výkon 1,92 cm, nestačil pouze na Tomáše Jelínka z Jindřichova Hradce.
Sára Pavlidu se představila v běhu na 60m a dálce. V běhu na 60 m hladce postoupila z rozběhu do finále časem 7,85 s. Ve finále však tento čas nezopakovala a obsadila 6 místo.

Sára Pavlidu_60_m_-_č.486Lehké zklamání ze sprintu se snažila napravit v dálkařském sektoru – předvedla výborný výkon 548 cm, za který brala bramborovou medaili a jen tři centimetry ji dělily od stupňů vítězů.

Vzhledem k omezeným tréninkovým možnostem způsobeným epidemickou situací jsou předvedené výkony velkým příslibem pro letní sezonu, která snad proběhne v již standardních podmínkách.

https://online.atletika.cz/vysledky/46819

VELME

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.